Nepřiřazeno (Správa Disků)

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
ElRey
občas něco napíše

Nepřiřazeno (Správa Disků)

Příspěvekod ElRey » 23 led 2009 18:00

Zdravim, chtěl jsem zkusit dualboot Vista a Seven, protože mě zajímalo jak bude vypadat nový systém a tak ze zvědavosti jestli to všechno bude fungiovat.. však to znáte, našel jsem si návod jak na to. Dělám tedy vše podle instrukcí:

Ovl. panely -> vytvoř. a form. Oddíly na pevném disku -> pravým tl. myši na C (zmenšit) -> pak pravým tl. myši klikni na možnost nepřiřazeno a zvol nový jednoduchý svazek -> … (postup podle pokynů na obr.)

..ale vždy se mi to zasekne při možnosti nový jednoduchý svazek

když se proklikam všma pokynama tak mi to napíše že na dynamickém disku není možné spouštět alternativní operační systém no a nakonec navíc vyskočí zpráva, že systém ani nepodporuje dynamické disky:-(

Nevíte někdo jak toto alesoň vrátit do původního stavu? Mám v kolonce nepřiřazeno 25GB a docela to místo potřebuju

V nápovědách nic, googlu jsem se taky ptal a prej nic neví..

EDIT: Jen pro upřesnění mám Windows Vista Home Premium, kdyby to pomohlo..

ElRey
občas něco napíše

Příspěvekod ElRey » 30 led 2009 01:30

Koukam, že už je to týden a za tu dobu se tady nenašel jedinej správnej ajťák co tomu rozumí ...:-(

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 30 led 2009 12:21

kazdopadne machinace s diskem bych resil urcite pres napr. partitionmagic, a ne pres windows.. a proc to neotestujes na virtualmachine? me na MS Virtual PC i ve WM Ware jedou Win7 v pohode..
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

ElRey
občas něco napíše

Příspěvekod ElRey » 31 led 2009 02:01

Právě že VirtualPC jsem zkoušel, tam mi to fungovalo ale měl jsem problémy s Wi-Fi, nechtělo se to připojit, takže proto jsem se rozhodl pro dualboot..
Díky za tip, zkusím ten partitionmagic, jen nevíš náhodou jestli mi to nesmaže celej HDD ?? když tu část disku u který mám nepřiřazeno spojím se zbytkem...

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 02 úno 2009 10:45

pokud neco neudelas blbe tak ne
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

Voldemort222

Příspěvekod Voldemort222 » 08 úno 2009 22:42

na to je dobry aj Acronis Disk Director Suite, ktory je dokonca v cestine. Je potrebne ho ale zakupit, ale da sa to aj bez toho :D

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“