caute
pocujte potreboval by som pomoct s jednym problemom, mam moznost zainstalovat na notebooku GX620X 061CZ vistu ultimate, ale zakazdym sa vyskytne ten istý problém -- po zvolení jazyka, nastaveni particii a samotnom spusteni instalacie ide vsetko v pohode, len potom pri casti instalacii ze "comleting instalation..." sa to zasekne - ale nie doslova ze nic nejde, jednoducho mozem hybat s mysou aj vsetko, ale jedine co to robi je ze tam behaju tie tri bodky ako ze to fachci... skusal som aj zmenu jazyka aj nechanie vsetkeho tak ako to bolo predvolene a zakazdym to zblblo...
Ako fakt by som bol rad keby ste mi pomohli, za kazdu radu diky vopred
vista ultimate GX620X
Mel jsem toto u mych predelanych Vist Ultimate... Cekal jsem jsem na Dokonceni instalace a behaly tam porad ty 3 tecky... Zkus pockat ono to pujde... Je to trochu delsi... Ale nwm proc kdyz sem normos Visty zmensil o 1 GB a pridal jsem tam SP1 tak proc to jede dyl... Stejnak sem potom zase jel na normos Vistach...
ok, diky za radu --- len nechapem celkom dve veci: co su to "predelane visty" a co je trochu dlhsie pockat ako ja viem ze trochu dlhsie je dlhsie ale tak ja som cakal polhodiny a vobec sa ta ciara dole zobrazujuca stav instalacie nepohla...
//inac skusil som to aj nechat zapnute celu noc tu instalaciu a jedine co to spravilo rano bola cierna obrazovka, v strede mys a vobec nic sa nedalo robit... takze ja fakt neviem co teraz, poradte teda este pls
//inac skusil som to aj nechat zapnute celu noc tu instalaciu a jedine co to spravilo rano bola cierna obrazovka, v strede mys a vobec nic sa nedalo robit... takze ja fakt neviem co teraz, poradte teda este pls
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“