Ahoj všem, mám v plánu si přeinstalovat můj Win Vista, koupil jsem ntb už přímo s windowsy - mám k tomu recovery CD - to znamená že "zbytek" systému, například pro přeinstalaci je na skryté partition(jak jsem se už dozvědel z jiných vláken). Zajímá mě, když naformátuju oba disky (mám 250gb, jsou už původně rozdělěny na dva VISTAOS + DATA) - jestli mi tam zůstane skrytá partition s tím win vista?( pro pozdější instalaci, chci si teď totiž nainstalovat WIN XP ale pro jistotu, kdybych se chtěl opět vrátit k win vista, se ptám, zůstane to tam?) - nebo budu mít jednou pro vždy smůlu a smaže se i to.
Další otázka, jen tak bokem, neměl by být žádný problém nainstalovat win xp?(samozřejmě "od nova" - po naformátování).
Předem díky všem . Z
Formát disku - zůstane skrytá part?
-
- občas něco napíše
jen k té otázce "bokem" - najdi si ještě předtím, než se do toho pustíš, ovladače. plus dost možná budeš mít potíže se SATA. nejspíš všechno, co potřebuješ, najdeš tady: http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=12021
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“