První dojmy z Windows 7 na NB
Tak jsem tedy přesedlal z XP na W7 RC1 a jsem dost zaražený z toho Aera. Všichni tvrdí, že do nástupu Vist bylo vykreslování pomalé a řízené procesorem (to je btw. pitomost - ostatně zkuste si odinstalovat ovladače grafiky a pak teprve uvidíte vykreslování procesorem). Aero má proti tomu být rychlé.
Čekal bych, že poběží celkem svižně, když nedělá problém ani integrovaným GK. U mě to zatím moc svižně nevypadá; okna se často trhají a je to dost poznat při scrollování v prohlížeči... Má tu někdo stejný problém?
Čekal bych, že poběží celkem svižně, když nedělá problém ani integrovaným GK. U mě to zatím moc svižně nevypadá; okna se často trhají a je to dost poznat při scrollování v prohlížeči... Má tu někdo stejný problém?
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Bummer píše:Tak jsem tedy přesedlal z XP na W7 RC1 a jsem dost zaražený z toho Aera. Všichni tvrdí, že do nástupu Vist bylo vykreslování pomalé a řízené procesorem (to je btw. pitomost - ostatně zkuste si odinstalovat ovladače grafiky a pak teprve uvidíte vykreslování procesorem). Aero má proti tomu být rychlé.
tak to je docela zvláštní, jestli máš normálně nainstalovaný ovladače na grafiku
-
- guru
Wow. Našel jsem řešení, co zřejmě funguje.
Kouzelný příkaz:
Stačí zadat pokaždé, když se okna zpomalí.
EDIT: Ne, tak to nepomohlo. Funguje to jen pár sekund.
EDIT2: Tak tohle bude to, co potřebuji: http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=23671
Kouzelný příkaz:
Kód: Vybrat vše
taskkill /IM dwm.exe
Stačí zadat pokaždé, když se okna zpomalí.
EDIT: Ne, tak to nepomohlo. Funguje to jen pár sekund.
EDIT2: Tak tohle bude to, co potřebuji: http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=23671
-
- guru
Tohle sice jde změnit, ale když bych tam chtěl mít po levé straně malé ikonky na rychlé spuštění, budou se ty programy pouštět v těch ikonách, ne jako dřív standartně vedle doprava, takže třeba takový Poznámkový blok 2x normálně neotevřu.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
System update radši pokoušet nebudu. Má sice spoustu výhod, ale pod Windows XP mi spíš škodil než pomáhal. Je lepší se držet pravidla, že není potřeba updatu, pokud vše funguje podle mých představ.
Stáhnu si je jen budu mít trochu času...
Stáhnu si je jen budu mít trochu času...
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“