Dobrý den,chci se zeptat na jednu věc.Chystám se na reinstal systému, ale na PC mám OEM verzi Vist, to znamená, že k nim nemám instalační disk.Když si stáhnu či přepálím,některé z DVD mé verze,půjde mi poté vložit normálně licenční klíč,který mám napsaný jen zespoda notebooku?
Díky za každou radu.
Reinstalace Windows Vista Home Premium 32 bit OEM
Reinstalace Windows Vista Home Premium 32 bit OEM
Sony Vaio VGN-FW11E
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reinstalace Windows Vista Home Premium 32 bit OEM
lucaso píše:Dobrý den,chci se zeptat na jednu věc.Chystám se na reinstal systému, ale na PC mám OEM verzi Vist, to znamená, že k nim nemám instalační disk.Když si stáhnu či přepálím,některé z DVD mé verze,půjde mi poté vložit normálně licenční klíč,který mám napsaný jen zespoda notebooku?
Díky za každou radu.
Očuvaj priatelu ked maš na hdd vistu s ovladačmi tak načo špekuluješ takymto sposobom ved tu na to nedostaneš odpoved a ked steš si dat nelegalnu vistu tak si kup potom vistu na legalizaciu piratskej kopije,k počiteču si dostal navod a tam je napisane jak sa to da spustit alebo si hladaj navody na nete lebo aj ked tam daš piratsku vistu aj tak potrebuješ ovladače na harver v počitači.
Díky za odpověď.A Vistu si samozřejmě můžu reinstalovat z HDD, ale s veškerým balastem o který ja nemám zájem.Chci čistou Vistu beze všeho.A s ovladačemi by to také neměl být problém,četl jsem,že jsou i programy,které všechny ovladače z PC vytáhnou a zazálohují(nevim co je na tom pravdy).A pokud si to dvd prachobyčejně přepalím a mám k němu kód z mé OEM verze,pak si taky nemyslím,že je to problém.Ani po techniké a ani po právní stránce.Mělo by to být naprosto stejné jako s normálním originalním DVD,jesli se nemýlim.A Vistu jsem si zaplatil a nikde ji nešířím.
A teď ještě jedna otázečka:jelikož to DVD se prostě nikde sehnat nedá(všude maj všichni Ultimate místo HP),tak jsem si prostě stáhl verzi anglickou a teď mě zajímá,jestli když tam vpálím přes vLite češtinu(snad to jde,teď si nejsem jist),tak jestli mi půjde vše v pohodě.Vezme mi to ten klíč?Možná je to blbost,ale jen tak mě to napadlo.
Dík.
A teď ještě jedna otázečka:jelikož to DVD se prostě nikde sehnat nedá(všude maj všichni Ultimate místo HP),tak jsem si prostě stáhl verzi anglickou a teď mě zajímá,jestli když tam vpálím přes vLite češtinu(snad to jde,teď si nejsem jist),tak jestli mi půjde vše v pohodě.Vezme mi to ten klíč?Možná je to blbost,ale jen tak mě to napadlo.
Dík.
Sony Vaio VGN-FW11E
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“