To alfah4ns:
Ahaa...tak takhle vznikají kritici Windows a fanatici do linuxu... Používají systém na nevhodném HW, nemají ho zabezpečený, ještě ho mají zaflákaný a pak jsou samozřejmě ty windows strašné, nestabilní a linux je mnohem lepší, žejo? No nic, to už jsme dost OT...
(Teď jsem to nemyslel jako přímou narážku na tebe...nikde jsem nečetl, že bys nějak moc kritizoval Widows a vnucoval linux, takže v poho..)
inspiron 1501 s Vista home basic, nebo XP home
nj...90% lidi pouziva xp, tak ho mam taky, linux mam bo se mi strasne libi to 3d rozhrani(cumim ze jede plynule ), HW je slaby, ale upgradovat pc, kdyz pocitam nejpozdeji do zari s daleko silnejsim ntb?
jj..nejsem fanatik ani jednoho, pac oba sys.maji neco do sebe a maji oba mouchy....
jj, OT jsme uz hodne, koncime kdyztak nekdy na "pivku", ale az po maturach (mam zitra, drz palce )
jj..nejsem fanatik ani jednoho, pac oba sys.maji neco do sebe a maji oba mouchy....
jj, OT jsme uz hodne, koncime kdyztak nekdy na "pivku", ale az po maturach (mam zitra, drz palce )
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- guru
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“