Jak dlouho vám jedou Visty?
Jak dlouho vám jedou Visty?
Měl bych dotaz, jak dlouho vám jsou schopny jet Visty. Já notes na noc uspávám (to Ram) a snažím se ho moc nevypínat, páč to strašně trvá. Bohužel když už jedou třeba pátý den, tak najednou všechny aplikace přestanou odpovídat, nemůžu kliknout na lištu, nedostanu se do správce úloh, vidím jen otáčející se modrý kolečko místo myši. A v tom je problém, protože ho není jak regulérně restartovat, musím ho natvrdo vypnout a krom toho, že je to nepříjemné kvůli spuštěným programům, tak pak po takovémhle vypnutí na tvrdo strašně dlouho trvá start. V lepším případě, kdy systém takhle nevytuhne, se notebook strašně zpomalí. Možná to může být kvůli Ram, po zapnutí je využito tak cca 1gb, po pár dnech, i když všechno vypnu, jsou využity třeba i 2gb.
Jak dlouho vydrží Visty jet vám?
Jak dlouho vydrží Visty jet vám?
Ram 4GB, resp. 3GB (Vista 32bit), HDD 320GB, podle everestu se jmenuje Seagate ST9320320AS. Notebook Asus M51Va
Registry jsem čistil 2x v životě, z toho jednou ccleaner a pokaždý to skončilo katastrofou. Ale programy odinstalovávám s registrama přes Revo Uninstaller. Nesmysly snad už konečně (po půl roce) všechny odstraněny.
Registry jsem čistil 2x v životě, z toho jednou ccleaner a pokaždý to skončilo katastrofou. Ale programy odinstalovávám s registrama přes Revo Uninstaller. Nesmysly snad už konečně (po půl roce) všechny odstraněny.
mám taky revo, al stejně i po něm zůstane spousta smetí...jakou katastrofou, pokud nebudeš v ccleaneru nic přestavovat, žádná katastrofa neg´hrozí, nemusíš se rýpat ve všem, čemu maslíš že rozumíš, pak se nedivím že ti notes chcípá http://free-window-registry-repair.en.softonic.com/ stáhni si tenhle prográmek a pusť ho alespoň dva x po sobě, pak ty tisíce položek co najde, nech odstranit, chvíli to trvá, tak jej neruš při práci
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
Re: Jak dlouho vám jedou Visty?
Sasakr píše:...tak najednou všechny aplikace přestanou odpovídat, nemůžu kliknout na lištu, nedostanu se do správce úloh, vidím jen otáčející se modrý kolečko místo myši. A v tom je problém, protože ho není jak regulérně restartovat, musím ho natvrdo vypnout...
Podobný problém pozoruji při připojeném externím USB disku, WD, 500GB.
Stane se to ale třeba jen po 1 hodině běhu. Zatím jsem nenašel nějaké širší souvislosti, co přesně to způsobuje. Ale jisté je to že bez ext. disku to nedělá.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“