Windows 7- cerna obrazovka, kurzor- nenajede do systemu

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Napster10
píše často

Windows 7- cerna obrazovka, kurzor- nenajede do systemu

Příspěvekod Napster10 » 26 srp 2009 20:04

Zdravim,
mám takový problem.. V NTB mám Visty samozřejmě legalní a W7, taktéž legalní. Kdyz chci najet do sedmiček, tak mi normálně napíší Welcome a pak jen černá obrazovka, kurzor a v pravém rohu napsáno Windows 7 Evaluation copy. Build 7100. Toť vše, s počítačem se nic nedá dělat, ani CTRL+ALT+DEL nefunguje. Pomáhá jedině natvrdo vypnout. HW chybu jsem vyloučil poté, co jsem normálně najel do Vist a fungoval. Zkusil jsem Windows Memory Diagnostic. Sice žádnou chybu nenajde, ale W7 se potom normálně spustí. Na internetu jsem hledal, ale řešení mého problému jsem nenašel. Virus v NTB jsem také vyloučil, protože NOD32 nic nenašel. Máte s tímto nějaké zkušenosti? Existuje nějaká jiná možnost jak to spravit, nebo jedině reinstall? Děkuji za odpovědi..

Napster10
píše často

Příspěvekod Napster10 » 28 srp 2009 18:37

Odpovím si sám: Tzv. "černá smrt" (KSOD) způsobená za určitých okoloností Windows Defenderem, z čehož vyplývá, že se to dá vyřešit jen jediným způsobem. Vypnout ho. :lol: Start-> Všechny programy-> Windows Defender-> Nástroje-> Možnosti-> Možnosti správce-> odškrtnout Používat program Windows Defender -> uložit

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“