Běží na Vistách jen 2007 ? Prý je to úplně jiný, tak z toho mám obavy.
Nejedou tam i nějaké starší office?
Vista a Office
podle me na vistach jede i office 2003, ale nezkousela jsem to. Microsoft neni tak blbej aby nemel v tomhle kompatibilitu, zvlast kdyz office 2007 neni tak rozsirenej.
ALe jinak office 2007 jsem zkousela a nemuzu si je vynachvalit....Pisu hodne casto nejaky referaty do skoly, pripadne i jinytexty a prace se mi urychlila. Jediny minus je ze kdyz posilam nekomu soubor doc tak ho radeji prevadim do formatu pro office 2003 kvuli kompatibilite.
ALe jinak office 2007 jsem zkousela a nemuzu si je vynachvalit....Pisu hodne casto nejaky referaty do skoly, pripadne i jinytexty a prace se mi urychlila. Jediny minus je ze kdyz posilam nekomu soubor doc tak ho radeji prevadim do formatu pro office 2003 kvuli kompatibilite.
ja osobne sem od 2007ek utekl, protoze sem v nich ani po dlouhy dobe pouzivani nemohl nic najit a tim padem se zadny urychleni nekonalo. Jen sem tam porad neco hledal a o formatu docx ani nemluve...
jinak zpet k tvy otazce... na vistach samozrejme fungujou i starsi office
jinak zpet k tvy otazce... na vistach samozrejme fungujou i starsi office
Asus A6KM-Q072 / Turion 64 ML37 2Ghz, 1GB RAM, GeForce GO 7300 256MB, 100GB, DVD-RW, WIFI, BT
-
- Moderátor
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“