Toshiba a350-13a a vista problém

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Ywo
občas něco napíše

Toshiba a350-13a a vista problém

Příspěvekod Ywo » 14 bře 2010 13:11

Mám vyše uvedený notebook, nedávno jsem nebyl doma tak bratr nainstaloval aktualizace nevím jaké, ale od té doby zapnu ntb objeví se obrazovka toshiba pak má naběhnout win ,ale je černo asi 2 minut a až pak se objeví načítaní winu. Vše se zapne no a cca do pul hodiny ntb prostě zmrzne nejde nic jen přesípací hodiny. Tak restartuju a pak už to neudělá. Nevíte někdo jak to vyrešit
Je to vista home premium 32bit sp2

mikl3
píše často

Příspěvekod mikl3 » 14 bře 2010 13:17

nevím jak přesně a nejšetrněji, ale asi bych si sehnal (pokud máš možnost a není to OM verze OS) dvd nebo cd s OS, taky záleží, jestli data na harddisku potřebuješ, jestli ano, tak si je nejdřív zálohuj, potom formát hardu a instal OSka, chápu že to asi není nejlepší řešení, ale zatím mě víc nenapadá, že by aktualizace šly vymazat? asi ano, ale ony jsou i v registrech a pořád byses toho asi nemohl zbavit

Ywo
občas něco napíše

Příspěvekod Ywo » 14 bře 2010 13:20

no taky právě uvažuji na reinstalu ale nemam dvd od visty byla tam už při koupi. Takže si to zkusím sehnat.
Jo a když už bych to dělal notebook je v zaruce a ja bych chtel win7 ale jako cracknutej staratil bych záruku?
Pokud má někdo šetrnější řešení sem sním :)

mikl3
píše často

Příspěvekod mikl3 » 14 bře 2010 13:22

tohle tedy přesně nevím, záleží na podmínkách prodejny, servisu, ale lepší by bylo se s nimi třeba domluvit, jestli náhodou by ti nějak levně nezařídili nový OEMko, jinak si nevím na co se vztahuje záruka, ale na OEM snad né, jen HW, ale nejsem odborník a je lepší zavolat, popř se kouknout do materiálů ke koupi noťasu

Ywo
občas něco napíše

Příspěvekod Ywo » 14 bře 2010 18:39

Tak jsem to už vyřešil reinstal ze zalohy oska :) no a příčína bordel v registru :D . Jedinej problém je v tom že mi to smazlo i E: disk takže v PC je čisto ..až moc :D

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“