Mám vyše uvedený notebook, nedávno jsem nebyl doma tak bratr nainstaloval aktualizace nevím jaké, ale od té doby zapnu ntb objeví se obrazovka toshiba pak má naběhnout win ,ale je černo asi 2 minut a až pak se objeví načítaní winu. Vše se zapne no a cca do pul hodiny ntb prostě zmrzne nejde nic jen přesípací hodiny. Tak restartuju a pak už to neudělá. Nevíte někdo jak to vyrešit
Je to vista home premium 32bit sp2
Toshiba a350-13a a vista problém
nevím jak přesně a nejšetrněji, ale asi bych si sehnal (pokud máš možnost a není to OM verze OS) dvd nebo cd s OS, taky záleží, jestli data na harddisku potřebuješ, jestli ano, tak si je nejdřív zálohuj, potom formát hardu a instal OSka, chápu že to asi není nejlepší řešení, ale zatím mě víc nenapadá, že by aktualizace šly vymazat? asi ano, ale ony jsou i v registrech a pořád byses toho asi nemohl zbavit
tohle tedy přesně nevím, záleží na podmínkách prodejny, servisu, ale lepší by bylo se s nimi třeba domluvit, jestli náhodou by ti nějak levně nezařídili nový OEMko, jinak si nevím na co se vztahuje záruka, ale na OEM snad né, jen HW, ale nejsem odborník a je lepší zavolat, popř se kouknout do materiálů ke koupi noťasu
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“