Měl jsem pc s Vistou ale koupil jsem si win 7 ,nainstaloval,a vistu vymazal.
Je možne odněkud stáhnout vistu nainstalovat s mým CD key a udělat dual boot visty a 7
Vista - win 7
-
- guru
Nemáš třeba někde skrytý oddíl s Vistou, tzv. Recovery partition? To bys potom musel vyvolat instalaci z Recovery pomocí nějaké klávesy (Fxx) a Vistu nainstalovat, poté bys ve Vistě normálně nainstaloval 7 jako nová instalace (třeba na disk D:) a Dualboot bude na světě. Pokud recovery nemáš, musíš si někde stáhnout OEM instalačku Vist - oficiálně to nejde, musíš použít warez fora.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
- Chlebovnik
- guru
Stáhnout těžko, to bychom tady řešili warez...
Ale pokud si seženeš instalační média na tu verzi co jsi tam měl, tak by instalace za použití tvého CD-Keye neměla být problém.
Akorát mi nějak uniká smysl. Dualboot Vista/7? Proč?
Ale pokud si seženeš instalační média na tu verzi co jsi tam měl, tak by instalace za použití tvého CD-Keye neměla být problém.
Akorát mi nějak uniká smysl. Dualboot Vista/7? Proč?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vista - win 7
Ked si nainštaloval W7 tak si znefunkčnil skrití oddiel z ktoreho to nespustíš a preto ten skrity oddiel musiš spravit aktivny bud cez CUTE, Norton Ghost alebo acronis, ked spravíš oddiel aktívny tak sa ti spustí inštalacia z neho jak ked si prví x zapol notbuk a vtedy sa ti začal inštalovat windows
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Dajme tomu že sa ti to podarí skopirovat na USB klúč a jako by si to chcel spustit?, no takto som to neskušal ale podla navodu som vytvoril skrytí oddiel PQSERVICE na acer pre W7 ktorí sa da spustit klavesami, keby si ten subor 7Giga chcel napalit na DVD tak to by si mosel napalovat cez boot v Paragon 2009
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Tak jsem to zkoušel přes acronis opravit řeklo mi to že je to ok
Potom jsem aktivoval tím pádem ten skrytý oddíl
restartoval PC a nahlasilo mi to chybu v boost soubor a nějake číslo.
Nemohl jsem se z toho dostat tak 2hodiny a potomse mi tam na ten oddíl podařilo nainstalovat win 7 a zase sprovoznit PC ,ale oddíl je v..... pytli XD
Jinak děkuju za odpovědi a smysl to mělo tenhle:
1)Když už mam licenční kod na Vistu tak proč nevyužít
2)Potřeboval jsem něco jako dva od sebe oddělené PC samozřejmě že bych mohl mít dva disky s win 7 ale to zase viz. 1)
XDXDXD
Potom jsem aktivoval tím pádem ten skrytý oddíl
restartoval PC a nahlasilo mi to chybu v boost soubor a nějake číslo.
Nemohl jsem se z toho dostat tak 2hodiny a potomse mi tam na ten oddíl podařilo nainstalovat win 7 a zase sprovoznit PC ,ale oddíl je v..... pytli XD
Jinak děkuju za odpovědi a smysl to mělo tenhle:
1)Když už mam licenční kod na Vistu tak proč nevyužít
2)Potřeboval jsem něco jako dva od sebe oddělené PC samozřejmě že bych mohl mít dva disky s win 7 ale to zase viz. 1)
XDXDXD
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“