Nejde bluethooth v Acer 5810T
Nejde bluethooth v Acer 5810T
Ahojky, prosím všechny o pomoc se zprovozněním bluethooth v NB.Mám Acer as5810T, pod Vistama 32bit normálně fungoval, bez problémů jsem propojila Nokii 6300 a po instalaci win7 home premium se mi nedaří zprovoznit. Po stisku Fn+F3 ikona naskočí ale není schopno najít žádný přístroj s bluethooth v okolí. Navigace můj PC ihned najde ale PC nenajde nic:-(. Nenaskočí ani možnost nastavení bluethooth, když zkouším najet na Zařízení a tiskárny, tak nabíhá, stále nabíhá a zatuhne. Po bypnutí bluethooth problém zmizí. Prosím poraďte, co s tím. Moc díky.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde bluethooth v Acer 5810T
A maš nainštalované ovladače pre W7?, na pripojenie BT je dobrí program Nokia PC suite ktorí ti bez problemov komunikuje z nokiou jak BT, infrak,kabel, inak BT je pomalšie na prenos dat než kabel,nokia pc suite si stiahneš zo stranky nokia: http://www.nokia.cz alebo nokia.sk
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Mám, ovladače jsem přeinstalovávala z orig.DVD pro Win 7, ale je to totéž. Stáhla jsem aktuální ovladač pro BT ze stránek Aceru a nejde instalovat, hlásí mi, že není kompatibilní v tomto režimu ( pravděpod. je pouze pro win 7 64bit).
\pro komunikaci mám PC Suite a ten mi hlásí nepřipojeno. pro komunikaci s GPS mám Windows mobile a taky nic. Pod Vistama mi vše šlo bez problémů.
\pro komunikaci mám PC Suite a ten mi hlásí nepřipojeno. pro komunikaci s GPS mám Windows mobile a taky nic. Pod Vistama mi vše šlo bez problémů.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Tu maš stranku z ktorej to stiahneš a su tam aj 32Bitove ovladače, pred tím než to pojdeš nainštalovat tak odinštaluj tie povodne aby sa to nebylo medzi sebov
http://acerfans.ru/2009/05/16/drajjvera ... -5810.html
je to ruska stranka a stahuj FRE, ak nevieš po rusky tak si stiahni translator čo ti to automaticky bude prekladat: Google tolbar installer alebo ti mam poslat ten translator? mam email a som na nete pripojeny nonstop
http://acerfans.ru/2009/05/16/drajjvera ... -5810.html
je to ruska stranka a stahuj FRE, ak nevieš po rusky tak si stiahni translator čo ti to automaticky bude prekladat: Google tolbar installer alebo ti mam poslat ten translator? mam email a som na nete pripojeny nonstop
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Tak nyní vše funguje tak, jak má. Spravila to kompletní reinstalace win7, tvrdá, vše te´d běhá o.k. Dle mého názoru to bylo tím, že jsem měla dříve visty a dělala jsem jen upgrade na win7 z orig. CD od výrobce. Když jsem pak procházela PC, tak tam dle mého názoru bylo spousta nepotřebných věciček z bývalých vist a s win 7 se to kousalo. Nejsem až tak odborník ale logicky jsem se dopracovala k tomuto a vyšlo to. Moc Vám všem díky za radu.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“