Zaloha na dvd
Zaloha na dvd
Dobry den, vcera mi dovezli novy notebook HP compaq cq56 170sc s originalnim operacnim systeme WIN7. Chtel sem si na dvd zazalohovat system a tak sem dal vytvorit bitovou kopii, to se mi ale v prubehu vypalovani na druhe dvd zastavilo a nechce se to hnout. Tak prave nevim jestli si na ta dvd mam zkusit opet vypalit tu bitovou kopii systemu nebo staci to druhe- nejaka zaloha pro obnovu systemu a jaky je v tom rozdil. Ale celkove se mi zda to pc strasne pomale, jako by jelo tak na 5 procent sveho vykonu, treba chcci otevrit ovladaci panely a ono to trva 2 minuty... nevim moc, co s tim..
sprav recovery obnovu OS do tovarnych nastaveni , pocas spustania PC stlacaj ESC a potom prislusnu Fx klavesu stlacis pre nieco v style HP recovery, alebo repair computer atd.,
tam potom vyklikaj ze obnovit OS do fabrickych nastaveni vypise ci chces zalohovat tak daj ze nie, potom upozorni ze prides o vsetky data na disku ktory bude obnoveny a toto ked prejde tak to bude v stave v akom to bolo kupene a potom vytvor tie zalohy na DVD, je mozne ze predajca to skusal alebo to niekomu predvazdal a kdovie co stym systemom moze byt porobene, ak toto nepomôze tak potom reklamacia alebo vratit predajcovi ak je taka moznost este mozna .
tam potom vyklikaj ze obnovit OS do fabrickych nastaveni vypise ci chces zalohovat tak daj ze nie, potom upozorni ze prides o vsetky data na disku ktory bude obnoveny a toto ked prejde tak to bude v stave v akom to bolo kupene a potom vytvor tie zalohy na DVD, je mozne ze predajca to skusal alebo to niekomu predvazdal a kdovie co stym systemom moze byt porobene, ak toto nepomôze tak potom reklamacia alebo vratit predajcovi ak je taka moznost este mozna .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
diky moc za odpoved... jenom jeste kdyz to vratim do toho puvodniho stavu, tak jakou formu zalohy mam zvolit? je tam bud vytvorit bitovou kopii systemu - to by ale melo cca 40 GB.. coz se mi moc nechce.... a pak tam je jeste Vytvorit disk pro opravu systemu... jaky je v tom prosim te rozdil...
tak sem chtel provest to co jsi psal, ale nevim co vybrat.... je tam obnoveni systemu Win7-obnovi system do drivejsiho stavu; pak tam je Obnoveni system- obnovi pc do stavu po vybaleni; a pak tam je Obnoveni minimalni bitove kopie-obnovi pc do stavu s cistymi win7 a s minimem nainstalovaneho softwaru a ovladaci... poradite prosim...?..
tak sem chtel provest to co jsi psal, ale nevim co vybrat.... je tam obnoveni systemu Win7-obnovi system do drivejsiho stavu; pak tam je Obnoveni system- obnovi pc do stavu po vybaleni; a pak tam je Obnoveni minimalni bitove kopie-obnovi pc do stavu s cistymi win7 a s minimem nainstalovaneho softwaru a ovladaci... poradite prosim...?..
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“