Dobrý den,
před nedávnem jsem si pořídila notebook Acer Aspire 5820 TG. Ze začátku bylo všechno OK, ale za tři neděle se notebook zaviroval a nadále mě odmítá pustit na hl. stránku. Vždy při spuštění se mi na monitoru objeví pokyny:/ 1. Vložte instalační disk systému Windows a restartujte počítač. 2. Vyberte nastavení jazyka a klepněte na tlačítko Další. 3. Klepněte na možnost opravit tento počítač. Informace: Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup. /Mám origoš disk Windows 7 Home premium. Vložím jej do šachty a restartuji počítač. Vždy se, ale dočkám stejného výsledku, totiž: znovu se mi na monitoru objeví tatáž zpráva. Jsem třináctiletá počítačová amatérka, ale chtěla bych si pomoci sama, alespoň se snažím. Předem děkujz za jakékoukoliv pomoc. Katka
Acer 5820 TG Pomoc
-
- občas něco napíše
- Chlebovnik
- guru
Jo takhle!
Musíš v BIOSu nastavit DVD jako první bootovací médium (předpokládám, že teď tam bude nastavený HDD, ze kterého to nejde nabootovat).
Musíš v BIOSu nastavit DVD jako první bootovací médium (předpokládám, že teď tam bude nastavený HDD, ze kterého to nejde nabootovat).
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“