zmyzí dvd ve windows 7
zmyzí dvd ve windows 7
Tento problém se mi stal od doby co vyšel servis pak 1,nikdy jsem stím neměl problem a už si stím nevím rady,spoustu oprav jsem našel pro XP a vistu ale co se tyče Win7 tak nic,prostě zmiznou ovladače a ani botovaní nejde,zkoušel jsem i druhou mechaniku a dělá to same,na googlu jsem hledal řešení a nic nejsem sám, zatím dík
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: zmyzí dvd ve windows 7
Boot nemá nič spoločné zo SP, vymaž disk a uvidíš
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
A co mas za NTB? Hledam jeden ovladac, uz jsem kvuli tomu prosel ledaco a nasel jsem mimo jine popis casteho problemu u jednoho (nebo vice) modelu NTB ACER (typ uz presne nevim).
Projevuje se to presne jak pises, CD/DVD mechanika zacne mizet v systemu, i biosu samozrejme. Dalsi faze jsou restarty a sekani NTB az klekne uplne. Na vine je spatne chlazeni jednoho chipsetu (asi s radicem) ktery se prehrivanim vicemene odpaji nebo vzniknou prechodaky na desce. Pokud je to ono, doma to tezko opravis.
Projevuje se to presne jak pises, CD/DVD mechanika zacne mizet v systemu, i biosu samozrejme. Dalsi faze jsou restarty a sekani NTB az klekne uplne. Na vine je spatne chlazeni jednoho chipsetu (asi s radicem) ktery se prehrivanim vicemene odpaji nebo vzniknou prechodaky na desce. Pokud je to ono, doma to tezko opravis.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“