HP recovery oddíl - vypálit

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
filis

HP recovery oddíl - vypálit

Příspěvekod filis » 01 zář 2011 18:02

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak by se dalo zazálohovat nově instalovaný systém W-7 na novém HP notebooku a poté odstranit oddíl HP recovery?

Děkuji, Filip

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 02 zář 2011 10:21

Na zálohování mělo HP utilitu Recovery Manager, ale jak se zdá, tak ji "dropnulo" s příchodem Windows 7 (našel jsem jen toto http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 3-1&mode=3 , ale nejde mi nainstalovat). Obsah recovery oddílu si můžeš zazálohovat přes free nástroje jako je Clonezilla apod. Poté je možnost ten oddíl smazat uplně, nic neřešit a dokud je notebook v záruce, tak si zavolej na podporu HP a řekni, že si chceš přeinstalovat Windowsy na nový disk a nemůžeš tak použit ten Recovery oddíl a oni by ti měli poslat oficiální instalační média.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

filis

Příspěvekod filis » 02 zář 2011 23:43

Díky,
uvidím jak na s tím požadavkem na instalačku uspěju. Dám se pak vědět.
F

filis

Příspěvekod filis » 06 zář 2011 16:50

Tak jsem tam včera zavolal - slečna byla ochotná, stačilo jí dát číslo produktu + kontakt a u mi instalačky posílají poštou.
Díky za radu, vše snad dobře dopadne.
Filis

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 06 zář 2011 19:08

Až ti přijdou, tak napiš odkud byly zaslané a jak dlouho to trvalo. Moje přišly za dva dny a podle obálky šly odněkud z Francie, takže mě zajímá jak to je teď.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

filis

Příspěvekod filis » 12 zář 2011 11:27

Balíček přišel v pátek, tedy pátý den po zavolání. Odesílací pošta byla z Nizozemska.

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“