Vypnuti aero pri behu na baterku

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
evlo
občas něco napíše

Vypnuti aero pri behu na baterku

Příspěvekod evlo » 04 říj 2011 01:51

Jde nejak jednoduse nastavit aby pri behu baterii bylo vypnuto aero a pri zapnutem napajeni zapnuto? V power manageru jsem to nenasel.

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 04 říj 2011 10:04

evlo
občas něco napíše

Příspěvekod evlo » 04 říj 2011 10:25

Dik, koukam to umi i prepinat profily pri baterce a AC, coz je sice proti filozofii windows power managementu, ale alespon v ceskych windows je to diky nazvum profilu logicka vec. Neznas vic takovych to utilitek, treba alternativnich k software co dodava HP?

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 04 říj 2011 12:58

Co Ty tady evlo...garaz Te uz nebavi? :lol:
Asus ROG Strix G18

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 05 říj 2011 10:34

evlo píše:Dik, koukam to umi i prepinat profily pri baterce a AC, coz je sice proti filozofii windows power managementu, ale alespon v ceskych windows je to diky nazvum profilu logicka vec. Neznas vic takovych to utilitek, treba alternativnich k software co dodava HP?

Netusim ake utility ponuka HP, ale predpokladam, ze podobne ako u Aceru su urcene (drviva vacsina) akurat tak na spomalovanie Windowsu :lol:

evlo
občas něco napíše

Příspěvekod evlo » 05 říj 2011 12:26

Jak pises, ale nevim jestli treba na prst je primo neco ve windows - rad bych mel logovani prstem, ale bez toho aby me na pozadi bezelo furt neco od hp. To stejne s tlacitkem pro wifi a bt, ktere nejde nijak rozume nastavit, ale hlavne ten powermanagement od hp vypadal, ze by neco umel delat navic oproti windowsovskemu, tak hlavne na to bych chtel neco rozumneho.
Tj. shrnuti - nejakou nahradu za bloatware od hp pro power management, snimac prstu a tlacitka. Jine veci jsem od nich neinstaloval a nevidim k tomu duvod, protoze v tom maj co jsem se dival sami dost neporadek.

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“