Čus all,
kamarád ma notes z Alzy, zezadu má normálně cd-key a chtěl by přeinstalovat systémy zpátky na ty samé. Má to už zasraté, jak říkal. Jde to nějak? Bez média? Zachovat originál?
Venca
Windows 7 Home - Alza
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
jde to, ale upřímně nejrychlejší a nejlehčí cesta bude stáhnutí ekvivalentních windows někde z warfora a pak je aktivovat pomoci klice ze stitku (tj predpokladam win 7 home premium x64 cz - stahnout, vypalit, preinstalovat.
a rucne dostahovat ovladace. - predem si doporucuju stahnout ovladac na wifi/chipset/lan ... at se dostane na net
a rucne dostahovat ovladace. - predem si doporucuju stahnout ovladac na wifi/chipset/lan ... at se dostane na net
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
instalacne media sa daju stiahnut priamo z webu microsoftu http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspx netreba ziadny zavireny warez
pre nie moc znaleho uzivatela radsej odporucam pouzit obnovu OS od vyrobcu, ktora vacsinou byva na skrytej particii na HDD a spusta sa pri boote (vid manual).
pre nie moc znaleho uzivatela radsej odporucam pouzit obnovu OS od vyrobcu, ktora vacsinou byva na skrytej particii na HDD a spusta sa pri boote (vid manual).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
ghost a obsahuje ta tebou odkazovana verze i CS home premium edition verzi? nemám s tím zkušenosti. Windows mám buď firemní nebo školní s msdnaa.
Nicméně vím, že když jsem toto řešil, tak byla nejlehčí možnost recovery od výrobce a následně warez cesta stáhnutí čistého iso souboru dané verze.
---
recovery ti přemázne buď celý disk nebo systémový disk do podoby, jak to vypadalo při koupi notebooku. Takže pro tvé účely to stačí bohatě.
Nicméně vím, že když jsem toto řešil, tak byla nejlehčí možnost recovery od výrobce a následně warez cesta stáhnutí čistého iso souboru dané verze.
---
recovery ti přemázne buď celý disk nebo systémový disk do podoby, jak to vypadalo při koupi notebooku. Takže pro tvé účely to stačí bohatě.
cyber-mythius: instalacne DVD je afaik jedno pre vsetky edicie. ak chces CZ/SK lokalizaciu tak aj z anglickej staci nainstalovat trial ultimate, doinstalovat cestinu/slovencinu cez windows update, zmenit produkt key (resp. nezadavat kluc pri instalacii a doplnit ho az potom) a aktivovat svoju ediciu cez net.
ked stahujes warez tak imho nie je istota, ze ti tam cestou niekto nepribalil nejaky backdoor alebo nieco podobne. checksumy afaik MS zverejnil len pre anglicku RTM.
ked stahujes warez tak imho nie je istota, ze ti tam cestou niekto nepribalil nejaky backdoor alebo nieco podobne. checksumy afaik MS zverejnil len pre anglicku RTM.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
ano půjde
-----
ghost: na msdn jsou checksums i na ceske verze a presne tyto dvd se dají na warez forech sehnat (pripadne jsem ochotny se o neho klidne podelit i ja).
porad mi prijde moje - trosku nelegalni - cesta daleko lehci nez ta, kterou si popsal ty
-----
ghost: na msdn jsou checksums i na ceske verze a presne tyto dvd se dají na warez forech sehnat (pripadne jsem ochotny se o neho klidne podelit i ja).
porad mi prijde moje - trosku nelegalni - cesta daleko lehci nez ta, kterou si popsal ty
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“