Win recovery
Win recovery
Zdravim,rad by som sa opytal,aky sposobom preinstalujem moj windows vista ktory je stale ulozeny v skrytom oddieli na disku.Mam notebook Toshiba A200-1m8. Nenasiel ziaden sposob ako ho z tej skrytej particie obnovit, plz poradte. THX
to Medved
treba mne nejaky majitel vyvede z omylu, jsi si jisty, ze na hardu ta partition je, nebo si to jen myslis? kazdy pocitac ji nemusi mit a vim ze kamos to dela z cd.
ja ji mam a u mne se to dela tak, ze po zapnuti pockam az se objevi "www.dell.com" a pak stisknu ctrl+f11, tak treba je to u tebe neco podobneho (bez toho dell)
treba mne nejaky majitel vyvede z omylu, jsi si jisty, ze na hardu ta partition je, nebo si to jen myslis? kazdy pocitac ji nemusi mit a vim ze kamos to dela z cd.
ja ji mam a u mne se to dela tak, ze po zapnuti pockam az se objevi "www.dell.com" a pak stisknu ctrl+f11, tak treba je to u tebe neco podobneho (bez toho dell)
Třeba u fujsímense se tam dosatane klasicky F8-čkou a v klasickej spouštěcí nabídce visty se zvolí opravit počítač a pak v další visťáckej nabídce se teprve dá vybrat recovery od FujSímense. Ale pokud se Vista kompletně vymaže z disku(třeba instalací XP), tak se na to recovery nedá nijak dostat, jedině instalací visty z jinýho zdroje a pak teprve tím výše popsaným způsobem znova přeinstalovat.
FSC Amilo Xa 1526, Turion 64 X2 TL60/ 17" WXGA+ CV/ N7600/ 2GB/ 2x SATA 160GB/ DVD±RW +DL/ WiFi/ BT/ VIS HP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“