Zdarec zná někdo ovladač pro Ati Mobility HD2600?
DNA-ATi 5.1.7.5x32 jsem zkusil, ale chtěl se instalovat ovladač pro X850XT. a pak to stejně zahlásilo chybu.
Vše možné jsem vyzkoušel ale na nic jsem nepřišel co by jelo.
DirectX jsem tam dal nejnovější.
Dikec za jakou koliv radu
Ovladač pro Ati Mobility HD2600
Jeeeeeeeee
Dikec
-------------------------
Ještě pro upřesnění zkoušel jsem i ovladače: VGA ATI v.8.383 a v nich v souboru CX_49702.inf jsem našel že by měli podporovat HD2600 ale po instalaci toho ovladače mi to stejně zase napsalo že nepodporuji můj hardware nebo software.Mám XP SP2.
Pro upřesnění jedná se o Ati Mobility HD2600 256MB DDR3
a notebook MS GX610PX
Za každou pomoc děkuji a určitě nebudu sám kdo to bude potřebovat.
//Krevety: tlačítko "upravit" funguje...
Dikec
-------------------------
Ještě pro upřesnění zkoušel jsem i ovladače: VGA ATI v.8.383 a v nich v souboru CX_49702.inf jsem našel že by měli podporovat HD2600 ale po instalaci toho ovladače mi to stejně zase napsalo že nepodporuji můj hardware nebo software.Mám XP SP2.
Pro upřesnění jedná se o Ati Mobility HD2600 256MB DDR3
a notebook MS GX610PX
Za každou pomoc děkuji a určitě nebudu sám kdo to bude potřebovat.
//Krevety: tlačítko "upravit" funguje...
Jistě to byla první věč co jsem udělal.
Májí tam ovladače jenom na Vistu.
Hledal jsem i na podobné notebooku od MS i jiných výrobců.
Nejvíce co měl v popisu souboru *.if HD2600 byl ovladač od Acer Travel 7720, ale taky nešel a zahlásil mi to stejné.
Určitě lidi co mají MS GX710 a GX610 a chtějí Windows Xp tak s tím musí mít taky problém.
Májí tam ovladače jenom na Vistu.
Hledal jsem i na podobné notebooku od MS i jiných výrobců.
Nejvíce co měl v popisu souboru *.if HD2600 byl ovladač od Acer Travel 7720, ale taky nešel a zahlásil mi to stejné.
Určitě lidi co mají MS GX710 a GX610 a chtějí Windows Xp tak s tím musí mít taky problém.
driverheaven
skusili ste uz tuto stranku??
http://www.driverheaven.net/modtool/
ja na notebook este len cakam, ale tiez to bude MSI GX610 a bez OS a chcel by som tam mat XP SP2 ... a uz teraz vidim ze to bude problematicke...
...no ale na tej stranke by sa mali dat stiahnut ovladace ktore rozbehnu tu ATI mobility HD2600...aspon dufam, ak to niekto vyskusa tak dajte vediet...
http://www.driverheaven.net/modtool/
ja na notebook este len cakam, ale tiez to bude MSI GX610 a bez OS a chcel by som tam mat XP SP2 ... a uz teraz vidim ze to bude problematicke...
...no ale na tej stranke by sa mali dat stiahnut ovladace ktore rozbehnu tu ATI mobility HD2600...aspon dufam, ak to niekto vyskusa tak dajte vediet...
svelgen:
To je odkaz na straknu toolu ktorym je mozne modifikovat Catalysty z klasickych Radeonov na Mobility. To znamena, ze si stiahnes najnovsie ovladace na Radeony zo stranky ATI a spravis vsetko podla instrukcii z tej stranky co si uviedol. Ja takto modifikovane ovladace pouzivam odkedy mam notebook a ziaden problem som nezaznamenal.
To je odkaz na straknu toolu ktorym je mozne modifikovat Catalysty z klasickych Radeonov na Mobility. To znamena, ze si stiahnes najnovsie ovladace na Radeony zo stranky ATI a spravis vsetko podla instrukcii z tej stranky co si uviedol. Ja takto modifikovane ovladace pouzivam odkedy mam notebook a ziaden problem som nezaznamenal.
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“