Notebook jako AP? Jak?

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Lumiq

Notebook jako AP? Jak?

Příspěvekod Lumiq » 20 říj 2007 12:34

zdravím, náhodou sem narazil na tohle forum a tak nějak mě napadlo, že byste mi mohli i poradit, tak uvidíme :)

sem línej(a ani nemám v tuhle chvíli moc peněz :) ) na wifi router a potřebuju propojit notebooky mezi sebou tak,aby z jednoho šel net do druhýho...jeden sou visty(business) a druhej sou XP(home)...ten vistovej je připojenej na net přes kabel a když sem vytvořil ad-hoc síť, tak se mi nepodařilo, i když sem zathrnul sdílení netu, aby to fungovalozkoušel sem vypnout i firewall...tak sem si řekl, že zkusím software od Asusu - ASUS WLAN Control Center(mám A6R)a nastavím tam soft AP, ale ve vistách to nekomunikuje(resp. po instalu to hází errory) a já nevím, co a jak kde mám teda nastavit,aby se mi podařilo "poslat" net na ten druhej notebook....díky za všechny rady :)

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 23 říj 2007 14:28

:D no co jsem slysel tak xp home a visty se tezko hledaj na wifi ale opak je pravdou....musi to jit normalne....mam doma wifi ale pres wifi router kterej me stal nejakych 1000kč a mam na routeru 2pc a 1notas + kdyz prijdou kamosi tak ten router skoro hoří :D ale vse jede

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“