Problém s instalací
Problém s instalací
Dobrý den, denska mi přišel notebook Asus F5N.Mám ale problém, že při zapnutí se objeví nějaké věty a nejde nic udělat,Jde akorát najet z nich na Bios..Nejde nainstalovat ani Windows..Prostě se nikam jinam nedostanu.Už jsem zkoušela vše a vůbec si nevím rady.Prosím kdyby někdo věděl jak dál byla bych moc ráda!!Děkuji
notas koupeny bez OS?
win jaky, XP?
a kdy to ty hlasky pise?
esli bez OS, chces tam natlacit xp a hlasky to pise kdyz to chces nahodit, tak to muze byt tim, ze chybi sata ovladac
win jaky, XP?
a kdy to ty hlasky pise?
esli bez OS, chces tam natlacit xp a hlasky to pise kdyz to chces nahodit, tak to muze byt tim, ze chybi sata ovladac
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
mbelas píše::D sata je hdd neboli pevnej disk.....no urco instalujes xp nebot visty maji integorovane ovldace na sata disk.....jinak pohledej na tomto foru....resilo se to tady xxx krat....hhledej nebo instaluj visty a bude po problemech
SATA neboli Serial ATA je řadič pro připojení HDD neboli pevného disku a ne přímo že SATA = HDD
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“