ani neviem ci sa tento prispevok hodi sem alebo do sekcie Hardware, avsak mam takyto problem:
Preinstaloval som Vistu do tovarnych nastaveni. Pri instalacii ovladacov hore uvedenej multifunkcnej tlaciarne (tlac/scanner/kopirka) sa objavila klasicka hlaska ze sa zistil novy hardware. Nechal som to instalovat automaticky. Zdalo sa ze vsetko prebehlo v poriadku az na jeden ovladac - HPPHotosmart C4100 Series. Pri nom sa spustilo hladanie ovladacov cez windows update. Nejaky ovladac aj naslo, ale pri instalacii vybehla chyba, ze: "Zvazok suboru presiel vonkajsou zmenou, takze povodny subor uz nie je dalej platny.". Nasledne Vista vypisala ze pri instalacii doslo k zlyhaniu. Ostatne ovladace sa nainstalovali v poriadku:
http://img478.imageshack.us/img478/3749/problemry9.jpg
http://img478.imageshack.us/img478/8062/problem2aq2.jpg
To znamena ze tlaciaren sa nainstalovala asi tak, ze ju nevidno v ovladacich paneloch. Pritom su to najnovsie stiahnute ovladace od HP.
Skusal som to niekolkokrat, roznymi sposobmi (so zapojenim tlaciarne pocas instalacie aj bez zapajania s neskorsim doinstalovanim) a vzdy bez vysledku a s rovnakou chybou.
Po pridani tlaciarne cez ovladacie panely sa v nich tlaciaren objavi a po prestaveni portu z DOT4 USB na virtualny USB port sa da konecne aj tlacit. Zahadou celkom ostava, ze funguju aj tie vychytavky od HP s vyskou hladiny atramentu.

HP Solution Center ju ale bohuzial nevidi - a ani predtym ked bola na DOT4 ju nedokazal najst. Nepomohli ani restarty ani preinstalacie... Toto mi najviac vadi, pretoze nemozem teraz poriadne scanovat dokumenty s pomocou OCR softu, co ma HP a to by som praveze potreboval. Aj ked "genialne" vytvory programatorov z HP za vela nestoja.

Najlepsie na tom vsetkom je asi to, ze pred dvoma mesiacmi, ked som tuto tlaciaren instaloval sa vsetko uspesne podarilo. (sice na 3ti pokus ale s tou istou instalackou). To len dokazuje, ze kazda instalacia Visty ma svoju dusu.

Neviete niekto prosim vas co s tym jednym nestastnym ovladacom, kvoli ktoremu sa tu trapim uz druhy den?

PS: googlil som a nic som nevygooglil
EDIT: Ta ista vec sa stala s ovladacom pre HP Deskjet 895Cse. Na stranke HP som sa dozvedel ze tato tlaciaren je plne podporovana Vistou a ani nie je treba ziaden ovladac stahovat