Zdravim,
mam na ntb od koupe visty jen par dni a nikdy vice, takze downgrade immediately...
Chci se zeptat zda s tim mate nekdo zkusenost na Vostro 1400?
Zda bude klasicky problem se SATA, zda staci ovladace co jsou oficialne na podpore dellu, atp.
Budu rad za jakykoliv tip, bude to me instalacni "poprve".
Diky!
vostro 1400 + downgrade na XP
tady to máš krásně rozepsané: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=5201
nejsi s Vistou spokojený?? používal jsem vždy XP a teď k novému noutu jsem dostal Vistu a nic mi na ni nechybí ani nevadí, nečekaně... ještě předtím, než mi ho dovezli, tak jsem uvažoval o downgradu, ale nyní nemám k němu důvod, tak na to prdím spíš časem upgradovat na verzi 64bit
nejsi s Vistou spokojený?? používal jsem vždy XP a teď k novému noutu jsem dostal Vistu a nic mi na ni nechybí ani nevadí, nečekaně... ještě předtím, než mi ho dovezli, tak jsem uvažoval o downgradu, ale nyní nemám k němu důvod, tak na to prdím spíš časem upgradovat na verzi 64bit
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
já nemám problém se ve škole připojit, jen nesmím dát nouta hibernovat, nebo uspat, to se nejde pak připojit...
myslím, že XP už je v dnešní době krok zpět, když už má brzy vyjít SP1...
myslím, že XP už je v dnešní době krok zpět, když už má brzy vyjít SP1...
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“