Na win Vista home premium mam problemy s icq klientem. Sice mi to nacte vsechny kontakty i rozdeleni do skupin, ale neukazuje to jmena ale pouze cisla icq. Pouze u nekoho vidim jmena a to jen obcas. Nekdy se podari ze to zobrazi vsechny jmena, ale to je fakt nahoda. Zkousel jsem i klasickej ICQ 6, trillian ale stejnej problem.
V praci mam nove pc s vistama a uplne stejnej problem. Jeste pockam co kolega az nainstaluje visty, jestli dopadne stejne.
Mate nekdo stejnou zkusenost? nevite kde by mohl byt problem??
Vista a problemy s ICQ
-
- píše často
Vista a problemy s ICQ
FS Amilo xa 2528 ,AMD Turion64 X2 TL-60,2GB RAM,GF 8600gs,VHP
czech best OSI like Ultima Online server :www.Twilight-zone.cz
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
a to jakomyslis ze budu zkouset kazdyho klienta na icq? To by byla prace na dlouho.... Miranda, icq, i trillian maji stejny problem, z toho usuzuji ze problem bude v mem uctu icq, i kdyz mam ty ucty dva (obcas pusteny naraz v trillianu) a stejnej problem.
Kdyz jsem tedka zkousel manzelcin icq na notasu tak ji jede bez problemu. Proste si myslim ze ten problem je asi jen v tech dvou uctech ktery vyuzivam. Nejaky napad jak to vyresit? Koho kontaktovat?
Kdyz jsem tedka zkousel manzelcin icq na notasu tak ji jede bez problemu. Proste si myslim ze ten problem je asi jen v tech dvou uctech ktery vyuzivam. Nejaky napad jak to vyresit? Koho kontaktovat?
-
- píše často
to ma ale jednu podstatnou chybku, napriklad tedka jsem spustil icq a nabehly lidi normalne(jsou videt jmena) kdyz dam reconect icq tak uz udou videt pouze cisla a jen asi u dvou pripadu i jmena
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“