automaticke aktualizacie windowsu
Tak pokud jde o UAC, tak to zbytečné není, protože něco jako permanentní výjimka neexistuje, pro většinu bohudík, pro mě bohužel, protože si nemůžu spouštět RMClock automaticky , takže i náhodné povolení nemusí znamenat přímo nevyhnutelně ztrátu kontroly nad počítačem a UAC má proto smysl. Je ale vhodné předpokládat, že uživatel umí číst a ví, na co kliká. Teď zpět k automatickým aktualizacím... Přidávám svůj názor podepřený jasnými argumenty, to, že si ho někdo může vyložit špatně a nerozumí mu, není můj problém. Navíc jsem měl naštěstí tolik trpělivosti, abych to konečně vysvětlil i někomu, kdo tomu nerozumí. No a konečně od toho diskuze je, pokud někdo něco chce udělat a nerozumí tomu nebo si není jistý, co dělá, je vhodné se zeptat.
Toshiba A200 1M8; C2D 7100 (undervolt), 2GB RAM, HD2600 Catalyst 9.4 mod, battery l. 2:32 (WiFi on); Vista HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“