takže není to oznámení že vyšla RTM verze, ale oznámení, že Win 7 jde do výroby. Na Technetu RTM ke stažení není, na MSDN taky ne
Gizmo_CZ píše:Pokud se vám zdá pomalý start systému je možnost ho urychlit a to o dost! musíte totiž zapnout aby OS využíval obě dvě jádra procesoru při startu!
msconfig /obecné/ a tam zatrhnout počet jader CPUrestart
kvakunek píše:ve vistě je to pod Spuštěním počítače,jinak zkusil jsem to ( jestli se mi bude vista spouštět rychleji) a nějaké zrychlení jsem nepocítil a co mě nejvíc dosralo bylo to,že sami od sebe aktivovaly všechny balasty co jsem pracně deaktivovával
Gizmo_CZ píše:kvakunek píše:ve vistě je to pod Spuštěním počítače,jinak zkusil jsem to ( jestli se mi bude vista spouštět rychleji) a nějaké zrychlení jsem nepocítil a co mě nejvíc dosralo bylo to,že sami od sebe aktivovaly všechny balasty co jsem pracně deaktivovával
ale to s tím že to zatrhneš nemá co společného....
Gizmo_CZ píše:kvakunek píše:ve vistě je to pod Spuštěním počítače,jinak zkusil jsem to ( jestli se mi bude vista spouštět rychleji) a nějaké zrychlení jsem nepocítil a co mě nejvíc dosralo bylo to,že sami od sebe aktivovaly všechny balasty co jsem pracně deaktivovával
ale to s tím že to zatrhneš nemá co společného....
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů