Vista 64 bit nebo 32 bit
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to teda je, vážení?? Mám vážný zájem o koupi NB od VBI, a zrovna přemýšlím jaký OS. Rozhodně chci zůstat u woken, čili WW home premium, zřejmě. Narazil jsem však na problém zda 32-bit nebo 64-bit. Pustím všechno co jede na 32-bitové verzi i na 64-bitové (čili volba padne na 64) a nebo to co jede na 32-bitech na 64-bitech nespustím (čili volba jasná - 32- bit, protože zatím je většina programů atd. v 32-bitech??
Dík
P.S:omlouvám se za velmi amatérský popis
Dík

P.S:omlouvám se za velmi amatérský popis
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě je 32bit verze plně postačující, ta zvládne až nějaké 3G 3,5GB...
a jen abych upřesnil, já s ovladači na 64bit Vistě nemám vůbec problémy... Měl jsem problém s vestavěnou webkamerou a ten už je vyřešen, chyba byla mezi židlí a klávesnicí, stejně tak jak je to ve většině případů... vše jede tak jak má a stejně tak pod Vista 64bit jedou všechny nejčastěji používané programy...
a jen abych upřesnil, já s ovladači na 64bit Vistě nemám vůbec problémy... Měl jsem problém s vestavěnou webkamerou a ten už je vyřešen, chyba byla mezi židlí a klávesnicí, stejně tak jak je to ve většině případů... vše jede tak jak má a stejně tak pod Vista 64bit jedou všechny nejčastěji používané programy...
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“