nenastartuje windows vista
-
- občas něco napíše
ahoj,mám podobný problém:při vypalovaní toho záložního cd Vista,vznikl nějaký problém(asi se to špatně vypálilo),ted když spouštím notebook
tak nechce najet,píše je je smázlý nějaký soubor(taky mám podezření na ten Norton),chce to záložní cd a to mě píše že není kompaktibilní s OS které je v notebooku....poradí někdo jak s toho ven?
kdo vymyslel ten systém s tou výrobou zálohy bez originál balení OS,to byl fakt machr,nakonec jsem ho nějak spustil ale co až ho vypnu
tak nechce najet,píše je je smázlý nějaký soubor(taky mám podezření na ten Norton),chce to záložní cd a to mě píše že není kompaktibilní s OS které je v notebooku....poradí někdo jak s toho ven?
kdo vymyslel ten systém s tou výrobou zálohy bez originál balení OS,to byl fakt machr,nakonec jsem ho nějak spustil ale co až ho vypnu
-
- občas něco napíše
Musím říct, že nechápu proč nemůžou k počítači dávat rovnou instalační DVD. I kdyby si tu cenu přičetli k ceně notebooku, tak to nikdo nepozná a všichni budou spokojení. Takhle jsem musel do servisu a vidím, že nejsem sám, kdo má problémy s tím, že ho k počítači nedávají.
Je tohle běžný postup u všech výrobců, nebo to dělá jenom HP, že to instalační DVD k notebooku nedává?
Je tohle běžný postup u všech výrobců, nebo to dělá jenom HP, že to instalační DVD k notebooku nedává?
Lenovo ThinkPad T430s
ASUS Eee PC 1000HE
ASUS Eee PC 1000HE
Tak už ho mám doma, ale příčinu mi neřekli. Všechno funguje a jsem spokojený. Dokonce mi udělali zdarma i ty DVD, ale mám jeden menší problém. Když zavřu obrazovku a pak ji zase otevřu, tak se mi na monitoru už windows nerozjednou, ale počítač se ani nevypne. Co s tím? Jak to můžu odstranit? Ještě jsem hledal možnost co udělá počítač v případě zavření obrazovky, ale nikde jsem ji nenašel. Děkuji za radu.
Lenovo ThinkPad T430s
ASUS Eee PC 1000HE
ASUS Eee PC 1000HE
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“