Vista service pack 1 - instalace
Asi vyřešeno
Tak jsem dle všech rad postupoval:
1. zakázal Avast
2. odinstaloval firewall
3. odinstaloval Spybot
4. nechal jsem opět ověřit platnost visty
5. windows update
6. stáhlo a po restartu 3 ze 3 a......nenainstalováno
Na stránkách mikrosoftu jsem našel příkaz pro kontrolu systému, problém nalezen, poškozené soubory. Až to někdy přeinstaluji tak pak dám vědět, ale teď to není určeno pro mně.
Ano problém je mezi notebookem a židlí, něco jsem nakopl v systému. Ale vše chodí tak někdy jindy
1. zakázal Avast
2. odinstaloval firewall
3. odinstaloval Spybot
4. nechal jsem opět ověřit platnost visty
5. windows update
6. stáhlo a po restartu 3 ze 3 a......nenainstalováno
Na stránkách mikrosoftu jsem našel příkaz pro kontrolu systému, problém nalezen, poškozené soubory. Až to někdy přeinstaluji tak pak dám vědět, ale teď to není určeno pro mně.
Ano problém je mezi notebookem a židlí, něco jsem nakopl v systému. Ale vše chodí tak někdy jindy

Toshiba A200-1SI,navíc 1GB operační paměti(tj. 2GB)
onne píše:skejpa: je to SPJeště před instalací jsem se díval kolik mám volného místa... Čekal jsem že SP1 mi aspoň 1-2 GB volného místa ubere... A po instalaci jsem měl o 16 GB víc
Což mě mile potěšilo...
no to je podle me slusna blbost

VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
skejpa píše:protoze obnova systemu defaultne bere na 160GB disku cca 12GB a pochybuju ze by se ti vsechno smazlo.
system restore je vo viste defaultne nastaveny, ze moze zabrat 15% HDD co u 160GB disku ak dobre pocitam robi cca 22GB.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- občas něco napíše
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“