service pack 1 rc1
to FloydPink
aha, ja ted sedim zase furt u deskotpu s XP-ckama a zapomel jsem, ze ve Viste je to oddeleny
no je divne, ze se ti nic neobjevi v aktualizacich - a ta instalace SP1 probehla dobre?
druha vec, jak je ten odkaz, tam jsi doplnil ty udaje podle ceho, podle toho co jsi predtim zadal do klice?
aha, ja ted sedim zase furt u deskotpu s XP-ckama a zapomel jsem, ze ve Viste je to oddeleny
no je divne, ze se ti nic neobjevi v aktualizacich - a ta instalace SP1 probehla dobre?
druha vec, jak je ten odkaz, tam jsi doplnil ty udaje podle ceho, podle toho co jsi predtim zadal do klice?
michalko58 píše:Viem, ze kvoli jednej z nich bolo treba zapnut Sidebar, aby sa spravne nainstalovala. Nieco podobne sa riesilo tu: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=7789
Sidebarem to nebylo, ale nová verze Comoda pomohla. Dík za odkaz.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Rexy píše:to FloydPink
hmm, uz mne nic nenapada - asi bych se zkusil trochu porejpat v registrech, nekde v tom okoli tech uprav (podle Hulana) co je tam za cisla u tebe
nebo proste ve spojeni s VistaSP1 subkey - vis, myslim kvuli tomu dalsimu retezci za tim KB---
Tak sem na to konečně došel. V registrech sem si našel přesné jméno balíčku umístěné v "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\Packages" a do příkazového řádku sem zadal:
start /w pkgmgr /up:VistaSP1-KB936330~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.1.17052
a v pohodě se mi to odinstalovalo. Dik Rexy.
Jako aby se service pack instaloval 2x tak dlouho co samotnej systém, to jsem ještě nezažil. Na mém Turionu X2 1.9 GHz s 2 GB RAM se SP1 instaloval 1,5 hodiny. Rozdíl? Pomalejší start systému, disk se skoro nezastaví. Když jsem ho chtěl odebrat (práce na dalších půl hodiny), tak to hodilo hlášku že odinstalace proběhla neúspěšně, pořád na ploše vidím ,,Zkušební verze 6001...", ale ze seznamu aktualizací už SP1 zmizel. Jak se ho mám definitivně zbavit?
ještě že je to ta zkušební verze kterou si mají instalovat zkušení uživatelé co ví co dělají...je jasný že to do kompu natahá bordel když to není finální verze protože oni to testují aby to do final mohli vyladit....
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
ten RTM co je na stahnuti pres hack WU (pro méně chápavé Windows Update) tak jde na 100% o SP1 ve finalni verzi ! jelikoz je RTM uvolneno do výroby ! Já SP1 mam nainstalované a systém je svižnejší tak o 5% , na baterce mi tak 10minut přidal, nehrabe tolik na disku, spíš téměř vůbec ja musím říct že se instaloval tak 1h dobrou ale stálo to zato. I když si vezmu ze předtím před SP1 byl systém dost svižný tak nic extrémního jsem nespozoroval
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“