WMP
WMP
Ahojte, chcem poprosiť o radu skúsených. Mám problém, že sa mi nechcú prerhrávať internetové televízie alebo ide iba zvuk, ktoré sú vo W Media Playeri. Skúsil som mu priložiť všetky koncovky formátov, nejak ho nastaviť ale nič. Alebo sa stále pripája, alebo ide iba zvuk. Neviem, či to nie je spôsobene SP1, ale nie som si istý. Predtým mi išli prehrávať v pohode. Mám WMP 11.0.6001.7000 a Vistu Premium.
-
- guru
CCCP je v podstatě ffdshow, takhle si tam naděláš akorát bordel. O jaké videa jde? Mám pocit, že streamované wmv by mělo jet automaticky po instalaci systému, přece jen jde o microsoftí formát a navíc je imho defaultně ve ffdshow vypnutý, tzn jen instalace ti u tohohle nepomůže. Zkus vlézt do jeho nastavení a zapnout podporu wmv (ffdshow > nastavení video dekodéru > kodeky > najdi wmv 1-9 a zkus tam nastavit libavcodec, defaultně je zakázáno).
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
- guru
-
- guru
No ale hlavně odinstaluje všechny předešlé dobré i poškozené filtry a kodeky a nahodí nové, takže jestli už má v systému bordel, tohle by mu možná pomohlo...
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Zkus to v jiném přehrávači. Otevírají se ty tv v pluginu v browseru nebo se otevírá WMP11?
http://www.updatexp.com/c00d1199.html
A k tomu CCCP, jsou k němu přibaleny dva přehrávače (MPC a Zoom Player) z jednoho důvodu - v jiných moc nefunguje. Takže je možné, že se ffdshow ani nespustí. Jde vidět jeho ikonka v trayi?
http://www.updatexp.com/c00d1199.html
A k tomu CCCP, jsou k němu přibaleny dva přehrávače (MPC a Zoom Player) z jednoho důvodu - v jiných moc nefunguje. Takže je možné, že se ffdshow ani nespustí. Jde vidět jeho ikonka v trayi?
ASUS F3Ka, Arch linux
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“