Problém s notebookem
Problém s notebookem
Zdravím všechny, potřebuji poradit s notebookem. Mám na něm Windows Vista Home Premium a naskočila mi tam "modrá smrt" zřejmě z výpisu se jedná o nějaké hlášení o driverech, ale nemám tušení jak se toho zbavit. Zkrátka, když zapnu NB prvně nahlásí možnosti výběru stavu nouze a dále v pořádku najede OS a po menší chvilce se NB sekne a opět nahlásí "modrou smrt" a takhle po každém zapnutí. Nevíte jak se toho zbavit? Díky moc
tusim nektere verze alcoholu 120% zpusobovaly na viste problemy, ted nevim, jak to je, jestli nove uz makaji tak, jak maji. mozna to bude tim. kazdopadne zkus se dostat aspon do nouzoveho rezimu a odpalit ten alcohol
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Á už se mi to povedlo přes F8 jsem to zkusil nastartovat v různých režimech až se to povedlo a Alcohol jsem odstranil a zdá se že to zase funguje, takže všem co mi psali moc dík A ještě se chci zeptat nevíte jak po najetí OS vypnout Narrator? A když už jsem u toho doporučujete mít na NB XP nebo Vista? Ještě jednou Díky moc
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“