Caute!
Neviete, ako sa da nastavit aby mi spravca uloh na Eee PC so slovenskym originalnym Windows XP zobrazoval vsetky karty? Zobrazuje iba beziace procesy a nic viac. Vobec tam nie je moznost prepnut sa na sluzby, vykon atd.
Vobec neviem preco je tomu tak.
Spravca uloh v Asus Eee PC
2 Merlin_CZ: Je tam XP Home s SP3. Ale tym by to podla mna nemalo byt... Medzi Home a Proffesional su roziely iba v prihlasovani sa k domene a podobne veci. Spravca uloh tam musi rovnaky.
2 Damianus: Nikde som 2x neklikal ani nic podobne. Tiez som myslel, ze je to tym ale nie je. Skusal som tiez zvacsit/zmensit to okno ale taktiez bez vysledku. Proste neviem preco to tam nevidno a netusim co spravit, aby sa to tam objavilo.
2 Damianus: Nikde som 2x neklikal ani nic podobne. Tiez som myslel, ze je to tym ale nie je. Skusal som tiez zvacsit/zmensit to okno ale taktiez bez vysledku. Proste neviem preco to tam nevidno a netusim co spravit, aby sa to tam objavilo.
Aha - uz to ide. Som debil
Diky moc! Asi som predtym neklikal dostatocne rychlo alebo co. Taketo veci sa mi bezne nestavaju... Ospravedlnujem sa za mrhanie vasim casom.
Ale aj tak mam este jednu otazku. Nainstaloval som tam Office 2007 (legalny), ale nejde mi tam uz nainstalovat service pack (ani SP1 ani SP2) na office. Instalacia vzdy zlyha. Je nainstalovany na D:\, lebo na C:\ je permanentne nedostatok miesta na disku. Nema to nieco spolocne s tym nedostatkom miesta? A automaticke aktualizacie mi aktualizacie na Office neviem preco tiez neponukaju
Diky moc! Asi som predtym neklikal dostatocne rychlo alebo co. Taketo veci sa mi bezne nestavaju... Ospravedlnujem sa za mrhanie vasim casom.
Ale aj tak mam este jednu otazku. Nainstaloval som tam Office 2007 (legalny), ale nejde mi tam uz nainstalovat service pack (ani SP1 ani SP2) na office. Instalacia vzdy zlyha. Je nainstalovany na D:\, lebo na C:\ je permanentne nedostatok miesta na disku. Nema to nieco spolocne s tym nedostatkom miesta? A automaticke aktualizacie mi aktualizacie na Office neviem preco tiez neponukaju
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud tam to misto opravdu je tak zkusit legalizovat respektive overit kod a stahnout instalace pres web nebo zkusit pres ten jejich updater pokud ani to tak procistit registr udelat defragmentaci..
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“