Zdravim.. mam takový problém když chci sdílet soubory mezi stolním pc (w-xp) a notebookem(vista home 32bit) ..
abych to upřesnil ve stolním pc mam do usb zapojen USB wifi klíč který mam nastaven tak že se na něj připojim z ntb jako klient na AP a používam internet přes stolní pc.. akorát mam problém se sdílením souborů.. pár dnů zpátky se mi sdílené soubory \"občas" zobrazovali v síti a teď se nezobrazují-- nevíte jestli neni problém v komunikaci vista-xp .. či jak popřípadě nastavit síť aby byly sdílené soubory vidět? Děkuju
sdílení souborů
Možná bude problém že vista používá pro sdílení novější protokol než je na XPčkach!->Doinstalovat
Jinak zkus třeba aktualizaci na SP3
Ještě zkus na XPčkách jet do
Ovládací panely->Nástroje pro správu->Místní zásady zabezpečení->Místní zásady->Přiřazení uživatelských práv a u položky Odepřít přístup k tomuto počítači ze sítě klikni pravým tl. myši a dej Vlastnosti, na kartě odeber Guesta. Nemusíš restartovat!
Jinak zkus třeba aktualizaci na SP3
Ještě zkus na XPčkách jet do
Ovládací panely->Nástroje pro správu->Místní zásady zabezpečení->Místní zásady->Přiřazení uživatelských práv a u položky Odepřít přístup k tomuto počítači ze sítě klikni pravým tl. myši a dej Vlastnosti, na kartě odeber Guesta. Nemusíš restartovat!
-
- píše často
Já se skupinama problém nemám. Mám nastavenou v ntb s win XP SP3(skupina home) sdílenou složku a v práci mám PC s Win Vista ultimate SP1 a (skupina work). Stačí připojit ntb na firemní wifi a muj PC si sdílenou složku v ntb najde. Jo trvá to trochu dýl (někdy třeba 10 minut) ale najdou se
DELL Precision M4500 / Intel Core i7-740QM(1.73GHz,6MB,Quad Core,45W / AntiGlare WLED LCD Panel (1920X1080) / NVIDIA Quadro FX 880M (1024 MB) / 8GB 1333MHz DDR3 / 320GB-7200RPM HDD /Backlit Keyboard / WIN 7 Ultimate (64bit)
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“