Ahoj, chtel jsem reinstalovat Win 7 kvuli viru ( Virut, uz je vse vylecene, akorat systemove exe soubory nemely ZADNE INFORMACE O OPRAVNENI). Tak jsem si extrahoval soubory, spustil Setup. exe, chvili kopirovalo a expandovalo soubory, restartovalo, znovu expandovalo, kdyz to vypadalo na konec instalace, tak se ukazala hlaska `Upgrade Canceled. Your computer will be restared and upgrade reverted` (priblizne). Tak restart, v boot menu se ukazaly tyto zaznamy:
Windows7 Rollback
Windows7
Ja jsem ale vybral Windows 7 , spusteni trvalo dlouho, provadely se typicke instalacni procesy jako searching for devices, preparing pc for first use, restart, pokracovalo to. Nakonec se mi spustil cisty OS (pouze jmena uzivatelskych uctu zustala). Jinak cisto .- zadne dokumenty ani programy.
Vse je ukryto ve slozce $Windows.~Q. Dale jsou tu tyto slozky: $INPLACE.~TR, $UPGRADE.~OS, $WINDOWS.~BT, $WINDOWS.~LS.
Prosim poradte jak dostat pc do puvodnoho stavu. Zkousel jsem restore, atd a nikde jsem se nechytl.
Nepovedeny reinstall Win 7
-
- guru
No nejlepší, co můžeš udělat, je při instalaci Win7 nedávat upgrade, ale čistou instalaci a celý diskový oddíl odstranit, vytvořit nový a naformátovat. Budeš to tak mít čisté jak od systémových bordelů, tak i do virů.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“