Zdravim, podle rady zde na foru jsem si koupil ntb HP 6450b (jeste jednou diky vsem zucastnenym), jsem s nim navysost spokojen, ale vytaci me jedna vec. Kvuli tovarnimu rozdeleni disku primo od HP (tedy System, C, HP-tools a HP_recovery) nemam absolutne sanci pridat k disku jeste jeden oddil na klasicke dvojoddilove rozdeleni (tzn jedna cast system + programy, druha data), protoze na jednom disku nemuzu mit vice jak ctyri primarni oddily. Dal by se alespoň jeden z nich zmenit na logicky? Diky za pripadne odpovedi..
P.S.:A pokud ne - daji se pri pripadnem padu systemu zachranit data, pokud jsou na stejnem disku jako win7?
HP 6450b (resp kterykoli HP) a rozdeleni disku ve win7
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: HP 6450b (resp kterykoli HP) a rozdeleni disku ve win7
Stiahni si tento program a z ním si rozdelíš disk bez straty dát EASEUS Partition Master
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Re: HP 6450b (resp kterykoli HP) a rozdeleni disku ve win7
stavač píše:Stiahni si tento program a z ním si rozdelíš disk bez straty dát EASEUS Partition Master
Tenhle program umi rozdelit to, co je dle Windows 7 nerozdelitelne ? Mne uz se predtim podarilo disk rozdelit (s Acronisem), ale protoze nemuzu mit disk rozdeleny na vic nez ctyri primarni nebo tri primarni a jeden logicky oddil, pak jsem z jednoho musel udelat logicky. Zvolil jsem HP_RECOVERY, coz byla chyba, protoze tim jsem si zase na druhou stranu znemoznil pristup systemu k teto jednotce. Proto i kdyz jsem mel disk rozdeleny, tak mi startup nabidky pri startu ntb zmizela moznost F11 System recovery prave proto se ptam na jeden z tech ctyr, ktery by pripadne sel dat jako logicky..
-
- píše často
v tomto pripade je jedina moznost prevest disk na DYNAMICKY. Na normalnim vic jak 4 primarni oddily mit nemuzes
EDIT: data zachranit muzes, pokud neni disk poskozeny fyzicky (mechanicky = napr. skrabla plotna), napr. linuxovym live distrem, - staci je vykopirovat jinam, nebo pouzit jine programy, jako napr. acronis backup&recovery a jine
EDIT: data zachranit muzes, pokud neni disk poskozeny fyzicky (mechanicky = napr. skrabla plotna), napr. linuxovym live distrem, - staci je vykopirovat jinam, nebo pouzit jine programy, jako napr. acronis backup&recovery a jine
Apple Macbook Pro 13"
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“