Instalace Win při prvním spuštění Acer AS7560G

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
JanFogas
občas něco napíše

Instalace Win při prvním spuštění Acer AS7560G

Příspěvekod JanFogas » 04 srp 2011 21:00

Nazdar. Podařil se mi pěknej husarský kousek. Nevěděl jsem, zda se dá při prvním spuštění NB Acer při instalaci Win rozdělit HDD, tak jsem použil DVD od kamaráda a HDD rozdělil na dva oddíly. Recovery oddílu jsem se ani netkl a 100MB oddílu co si vytváří instalátor taktéž ne. Po rozdělení disku jsem chtěl spustit instlaci Win z recovery oddílu NB (Alt + F10). Po zmáčknutí Alt + F10 to vypadá, jako by začala instalace, ale po chvíli to na mě vyhodí anglickou hlášku typu, že pokud chci použít recovery, tak musím nejprve nainstalovat Windows. Jak ho tedy nainstalovat, pokud chcu použít legální OEM verzi z recovery na HDD??? Děkuji za případnou rychlou reakci...

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 05 srp 2011 13:57

no to sis měl nejdřív vytvořit Recovery DVD ... teoreticky by Ti měl stačit klíč, který je nalepený na notebooku a instalační DVD Win ... ale osobně jsem to nikdy nezkoušel ... je tu někdo kdo ano?

JanFogas
občas něco napíše

Příspěvekod JanFogas » 06 srp 2011 09:02

Problém je v tom, že klíč nefunguje (je platný jen na OEM Aceru). Recovery DVD vytvořené nemám, protože jsem Win ještě poprvé nenainstaloval.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 09 srp 2011 13:08

obrať se na Acer ... tuším, že za nějaký poplatek to dokáží poslat ... a ber to jako ponaučení pro příště, že je dobré si nejprve udělat Recovery než začneš do notebooku nějak zasahovat

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“