Zdravim
Rad by som sa spytal ako je to s instalaciou win 7? ovladace sa stiahnu vsetky aj ked sa jedna o notebook alebo nie?
Mam konkretne Lenovo E320 a chcem si kupit mSATA SSD a tam si dam vlastny win 7 a pouzijem kluc z nalepky na spodku booku.
Len ma trapia tieto veci:
1. drivery sa stiahnu alebo ich najdem aj na tej skrytej particii ktoru som este nezmazal ale mam to v plane? (neurobim zle, alebo?)
2. win 7 original sa da niekde stiahnut aj legalne? ako cisty image subor myslim, kluc pouzijem svoj...(v SK lokalizacii myslim).
To je asi vsetko, s reinstalaciou s USB mam uz dost skusenosti a reinstal a nie presun chcem kvoli tomu ze je tam strasne mnozstvo softu od lenova ktory dost znacne spomaluje book..
+ tada drobnost pomimo, ovladace ku grafike musim pouzit asi tie z lenovo webu ze? tam su sice najnovsie z jula asi alle inak by neslo prepinanie korektne? alebo sa mylim?
diki
Instalacia vlastnej verzie OS
A nestacilo by naklonovat puvodni system na SSD a udelat par nastaveni treba pomoci http://extrahardware.cnews.cz/vymacknet ... mum-vykonu SSDTweakeru?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
@zeto750 takže win7 by si mal ovládače nájsť sám ale pre istotu stiahni tie z oficiálnej stránky lenova teda aj grafiku, stiahnuť originál win asi nestiahneš jedine z warez fór ale hľadaj verzie msdn tie by mali byť úplne čisté ako keby si ich sťahoval s Microsoftu alebo by si ich skopíroval z DVD (: ..
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“