Mě se v podstatě stalo totéž - hrál jsem si s dělením disku na oddíly přes soft Easeus Partition, aniž bych mě vytvořenou bootovací flash.. Vše podstatné jsem se postupně dozvěděl a dočetl, když už bylo pozdě..
Například jsem zjistil, že Win 8, 8.1 potřebují velikost alespoň 500 GB na disku, jestliže už je nainstalován - já jej zmenšil cca na 300 GB, takže to vypustilo stejnou chybovou hlášku s číslem 25 na konci..
Psal jsem do Alzy - klíč a bitovou kopii neposkytují.. Psal jsem do Microsoftu - ti mě odkázali na výrobce notebooku, tj. Lenovo.. Po cca deseti minutách hledání telefonního čísla do Lenova, mi bylo sděleno, že je to v podstatě v ha*zlu a leda mi mohou zaslat DVD Win 8 za cenu 499,- CZK.
Pokoušel jsem se vytvořit si instalační Flash Win 8 ze stránek Microsoftu (
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... t-key-only) a pomocí WPKey zjistit licenční číslo Widlí, samozřejmě bezúspěšně..
Nakonec jsem tedy zašel ke kamarádovi, který má Lenovo, vytvořil jsem si bitovou kopii systému a natáhl jsem systém na novo..
Ve správci disků mám však disk rozdělen na 8 oddílů + SSD disk..
Lenovo ThinkPad E540 - Intel Core i7-4702 MQ @2.2~3.2 GHz 8 GB DDR III nVIDIA GeForce GT 740M + Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD 2 GB 1TB + 16 GB SSD Win 10
[strike]HP Pavilion dv6780el[/strike]