Ahojte, dlouho jsem přemýšlela do jakého tématu můj dotaz zařadit ale myslím, že chyba je systémová, zkouším zde. Mám nový ntb
Procesor:
AMD Turion 64 X2 TL-58 frekvence 1,9 GHz FSB 1600 MHz L2 Cache 1 MB
Paměť:
2 x 1024 MB DDR2 667 MHz,
Pevný disk:
160 GB, 5400rpm, SATa
ATI Mobility Radeon HD2600 256 MB VRAM / až 1023 MB HyperMemory
Kamera: vestavěná 1,3 MPx:
modem 56 Kbps Ethernet LAN 10/100Base-TX WLAN - 802.11b/g BT
MS Windows Vista Home Premium
vyskytlo se mi pár problémů:
1. systém zamrzá při přehrávání filmů (po delší době, třeba 15-30min)
2. kameru nelze použít, hlásí, že je používána jiným programem (kdepak je asi schovaný)
3. nekontrolovatelně se odpojuje připojuje wifi
nemáte někdo zkušenosti, jak tyto mouchy vychytat? S xp si poradím, ale ty visty jsou pro mě zatím tajemstvím víry
Dík moc za jekékoliv návrhy
vista a problém s wmp a wifi
to misacek
nemas dneska odpoledne cas? (to byl jen navrh )
zalezi na tom, jak to mas dlouho a co ti tam mohlo vlezt za svinsvo.
mluvim z vlastni zkusenosti. jsem opatrnej (antivirus, firewal, spousteni jen overenych aplikaci) presto asi po 14 dnech se to zacalo chovat "divne" a skoncilo to dokonce tak, ze mi to vyradilo pristup k diagnostice, kdyz jsem zvolil bod obnovy, tak se "jako" provedl, ale zůstala pritom (podle data) ta posledni verze!
nakonec jsem chtel spustit "recovery" ze skryte partition - a neslo to!
mam antivir nod32, tak jsem zkusil jeste avast - ani tuk, zadny virus.
kamos to pozoroval a pak pravil: cislo 5 zije!
tak jsem preinstaloval z cd "cistej system" a mam uz 2 mesice pokoj
Dík moc za jekékoliv návrhy
nemas dneska odpoledne cas? (to byl jen navrh )
zalezi na tom, jak to mas dlouho a co ti tam mohlo vlezt za svinsvo.
mluvim z vlastni zkusenosti. jsem opatrnej (antivirus, firewal, spousteni jen overenych aplikaci) presto asi po 14 dnech se to zacalo chovat "divne" a skoncilo to dokonce tak, ze mi to vyradilo pristup k diagnostice, kdyz jsem zvolil bod obnovy, tak se "jako" provedl, ale zůstala pritom (podle data) ta posledni verze!
nakonec jsem chtel spustit "recovery" ze skryte partition - a neslo to!
mam antivir nod32, tak jsem zkusil jeste avast - ani tuk, zadny virus.
kamos to pozoroval a pak pravil: cislo 5 zije!
tak jsem preinstaloval z cd "cistej system" a mam uz 2 mesice pokoj
to misacek
za zkousku stoji ten nod32 od www.eset.com - ten avast jsem tam zkousel "jen co kdyby náhodou" se ten nod32 nechytal.
ale to tvoje vypada opravdu na jinou pricinu - takove ty "hrabeci rady" jako kouknout po novych ovladacich asi znas - jo ted jsem si vzpomnel - kamosovi s necim pohnulo i stazeni noveho BIOSu - uz vim s usinanim.
co spustit si spravce uloh, kouknout na procesy a pak spustit ten program k webce, treba vypozorujes co za mrchu se ti tam objevi?
za zkousku stoji ten nod32 od www.eset.com - ten avast jsem tam zkousel "jen co kdyby náhodou" se ten nod32 nechytal.
ale to tvoje vypada opravdu na jinou pricinu - takove ty "hrabeci rady" jako kouknout po novych ovladacich asi znas - jo ted jsem si vzpomnel - kamosovi s necim pohnulo i stazeni noveho BIOSu - uz vim s usinanim.
co spustit si spravce uloh, kouknout na procesy a pak spustit ten program k webce, treba vypozorujes co za mrchu se ti tam objevi?
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“