format visty
format visty
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám notebook kde jsou předinstalovány windows vista home. Bohužel mi, ale notebook jede hrozně pomalu, tak mě napadlo ho naformátovat a udělat celý systém znovu, ale neobdržel jsem k notebooku žádné cd nebo dvd s vistou a v mém okolí se nikdo s tímto systémem nenachází. Nevíte jak by se to dalo provést, formát a potom instalace když nemám cd? děkuji
http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=137539 tady na strance je to o cem jsem mluvil tak si to precti a jestli chces tak dole jsou odkazy na stazeni, pak to asi normalne nainstalujes, das restart a uvidis jestli to bude lepsi.
kolik mas ten index z vist?
respektive napis jak te visty ohodnotily.. jestli to mas moc nizko tak si treba vypni aero.
kolik mas ten index z vist?
respektive napis jak te visty ohodnotily.. jestli to mas moc nizko tak si treba vypni aero.
v poho, ja mam taky 3.3 tusim nebo 3.4 .. ukazuje to nejslabsi clanek u me to je treba grafika prave pro aero. ale celkove pisou ze nad 3b to uz je v pohode.. cpu mam tusim 4.9.
no aero vypnes, kdyz das vlastnosti pocitace, pak tam je neco jako dalsi nastaveni, nastaveni vykonu, a tam je to.. pohledej, nevim presne, nejsem u toho.
no aero vypnes, kdyz das vlastnosti pocitace, pak tam je neco jako dalsi nastaveni, nastaveni vykonu, a tam je to.. pohledej, nevim presne, nejsem u toho.
-
- občas něco napíše
jj ne to vesmes uplne to same jako instalacka xpcek... momochodem s tim updatem bych zkusil windows update, je to nekde myslim v liste start jak mas programy tak nadtim, nebo to zadej do "f1", udela se ti to samo takze nemusis nic hledat...btw aero doporucuju vubec nezapinat s indexem 3.3, jen to zbytecne zere grafiku, a taky baterku. Ja mam 3.6, taky kvuli grafice, jinak jsem nekde kolem 5, ted si jeste budu kupovat 4gb ram, tak cekam ze si grafika ukradne vic mb a bude jeste trochu rychlejsi....ale aero stejne nezapnu
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“