jaké mate bezpečnostní a uklidové programky
ja
eset smart security
tune up
windows deffender
stačí nebo něco doporučíte
ALE ZATIM JEDE BEZ PROBLEMU-asi měsíc novy ntb s vistou home
a vyplatí se přejít na ultimate
objevili se nejaké servis packy,ale offic až někdy v březnu,ne?
zabezpečení visty
zabezpečení visty
---nováček v oblasti ntb,tak se mnou mějte slitováníTHX---
Bezpečnost závisí především na chování uživatelů používajících dané zařízení. Samozřejmě prevence je největší ochrana osobně používám Avast a pak Visťácký firewall a mám ponechán aj Defender. Občas promažu především cookies pomocí Ad-Aware. Pro nastavení systému a jeho optimalizaci (čištění registrů aj.) používám TuneUp Utilities. Toť asi z utilit a bezpečnostních nástrojů vše. Se stejnou kombinací (akorát na XP, kde mám vypnutý XP Firewall a není samozřejmě Defender) mám dobré zkušenosti na desktopu již několik let.
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
to rexim
ja mam nod32, jel jsem na nem asi dva roky zadarmo a zdal se mi dobrej, tak jsem si ho ted na rok koupil - ale vsemocny to taky neni, jednou se mi tam nejaka potvora propasirovala a byla zabava.
kdyz jsem to uschopnil, prisel od esetu update - to bylo radosti
avast jsem na viste nezkousel a na xpeckach mi nesel - nevim proc, vzdycky mi po restartu spadnul system
jinak mam samo zapnutej firewall a na laptopu i defender
ja mam nod32, jel jsem na nem asi dva roky zadarmo a zdal se mi dobrej, tak jsem si ho ted na rok koupil - ale vsemocny to taky neni, jednou se mi tam nejaka potvora propasirovala a byla zabava.
kdyz jsem to uschopnil, prisel od esetu update - to bylo radosti
avast jsem na viste nezkousel a na xpeckach mi nesel - nevim proc, vzdycky mi po restartu spadnul system
jinak mam samo zapnutej firewall a na laptopu i defender
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“