Zdravim, mam Vistu home premium a chci se zeptat jak se mam prihlasit jako administrator? Nejak temto uctum nechapu. Kdyz jdu do ovladacich panelu - uzivatelske ucty, tak tam mam jen jeden ucet a je tam napsano administrator. Potreboval jsem si nainstalovat jednu utilitku do IE7 a pise mi to "pro instalaci musite byt prihlasen s pravy administratora"
Neprisel jsem na to jak to mam udelat. Myslel jsem si ze jsu jako admin. Neporadite mi jak to udelat? A druhy problem ktery mne zajima je jak mam odstranit jiz nepotrebnou slozku s Program files. Pise mi to pri odstraneni je je potreba opravneni. Visty teprve testuji a zatim tam nemam nic ulozeno a zajima mne jestli by neslo stale pristupovat k sysemu jako admin jako u XPcek a libovolne menit soubory. O zabezpeceni mi nejde, nebod vse je zazalohovano image disku. Jak se tedy prihlasit jako admin? Ve vlastnostech je tam Administrator (Gandi-PC/Administrator) a pod tim je Users (Gandi-PC/users) Nejde ten jeden ucet nejak smazat? Hledal jsem i Mistni uzivatele a skupiny, ale Vista Home premium to asi nema, nebod jsem to nikde nenasel. Poradite mi postup jak na to? Diky za kazdou dobrou radu.
Jak smazat slozku v Program files a prihlasit se jako admin?
Jak smazat slozku v Program files a prihlasit se jako admin?
FSC Amilo Xi2550 17"WUXGA, C2D T9300 2x2,5GHz, 2GB RAM, 1xSSD intel 80GB - 1x500GB WD HDD, ATI HD2700 GDDR3 +
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“