zatuhnutí při aktualizaci

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
prittman

zatuhnutí při aktualizaci

Příspěvekod prittman » 19 úno 2008 11:04

Pěkný den,

mám celkem nový notebook ASUS s w vista home. včera se mi začal aktualizovat, proběhli 2 kroky v poho při zobrazeni 3ze 3 je stále 0 % a nic ani po x hodinách. vypnul jsem natvrdo. zapnul a zase to samé hned to naběhlo a nic. Co s tím, máte zkušenosti?

Díky pritt

Rexy

Příspěvekod Rexy » 19 úno 2008 11:55

to prittman

v prvni rade si zrus automatickou instalaci. nech si jen automaticke stahovani - tak uvidis, co se ma nainstalovat, jak se ten patch jmenuje - obvykle je to KBxxxxxx, a pokud je jich vic, tak je muzes zkusit postupne.
chyba se da dohledat (obvykle) u Microsoftu, nebo na nejakem foru.

za druhe vypnuti "natvrdo" - nezkusil jsi to vypnout ze spravce uloh?
z nej se da vypnout vetsina programu, pokud vyslovene "nezabloudi" a nezatuhnou.

vojtab
píše často

Příspěvekod vojtab » 19 úno 2008 12:49

jestli tomu rozumím dobře tak jsi instaloval SP1

přes správce úloh to sestřelit nepůjde - aktualizace probíhá ještě před lognutím do systému, na samotné uvítací obrazovce. napadá mě zkusit nabootovat v nouzovém režimu a tam s tím zkusit něco provést - bohužel víc mě nenapadá

Rexy

Příspěvekod Rexy » 19 úno 2008 12:58

to vojtab

no, nechci se mylit, ale proc by si mel instalovat zrovna SP1 ??? :shock:

ale jestli jo, tak si dalsi rady necham, protoze to by byla od novacka pekna pakarna...

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 19 úno 2008 18:59

:D U instalce SP1 to zatuhuje :? pozor na to ! cetl jsem to , ale ja SP1 nainstaloval v klidecku :wink:

vojtab
píše často

Příspěvekod vojtab » 19 úno 2008 21:28

já mám SP1 na Vistách už asi týden a instalace v pohodě, ale podle toho jak píše "3 ze 3" tak mi to nápadně připomíná instalaci právě SP1
Apple Macbook White

Rexy

Příspěvekod Rexy » 19 úno 2008 21:43

to vojtab

samo, ze to muze byt i ta SP1 - jen si rikam, ze by to snad napsal, ta se prece nestahuje sama od sebe jako normalni update.
a to ze jsou zrovna 3 a exne mu to na ty treti ? zalezi, jak casto ma pc zapnuty a kolik se do te doby nahromadi tech updatu.

aktualizace probíhá ještě před lognutím do systému, na samotné uvítací obrazovce

tady si myslim, ze pokud se ta aktualizace nepovede, tak by se to melo nechat shodit ve chvili, kdy se objevi ta hlaska, ze to bude instalovat

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“