Pěkný den,
mám celkem nový notebook ASUS s w vista home. včera se mi začal aktualizovat, proběhli 2 kroky v poho při zobrazeni 3ze 3 je stále 0 % a nic ani po x hodinách. vypnul jsem natvrdo. zapnul a zase to samé hned to naběhlo a nic. Co s tím, máte zkušenosti?
Díky pritt
zatuhnutí při aktualizaci
to prittman
v prvni rade si zrus automatickou instalaci. nech si jen automaticke stahovani - tak uvidis, co se ma nainstalovat, jak se ten patch jmenuje - obvykle je to KBxxxxxx, a pokud je jich vic, tak je muzes zkusit postupne.
chyba se da dohledat (obvykle) u Microsoftu, nebo na nejakem foru.
za druhe vypnuti "natvrdo" - nezkusil jsi to vypnout ze spravce uloh?
z nej se da vypnout vetsina programu, pokud vyslovene "nezabloudi" a nezatuhnou.
v prvni rade si zrus automatickou instalaci. nech si jen automaticke stahovani - tak uvidis, co se ma nainstalovat, jak se ten patch jmenuje - obvykle je to KBxxxxxx, a pokud je jich vic, tak je muzes zkusit postupne.
chyba se da dohledat (obvykle) u Microsoftu, nebo na nejakem foru.
za druhe vypnuti "natvrdo" - nezkusil jsi to vypnout ze spravce uloh?
z nej se da vypnout vetsina programu, pokud vyslovene "nezabloudi" a nezatuhnou.
to vojtab
samo, ze to muze byt i ta SP1 - jen si rikam, ze by to snad napsal, ta se prece nestahuje sama od sebe jako normalni update.
a to ze jsou zrovna 3 a exne mu to na ty treti ? zalezi, jak casto ma pc zapnuty a kolik se do te doby nahromadi tech updatu.
tady si myslim, ze pokud se ta aktualizace nepovede, tak by se to melo nechat shodit ve chvili, kdy se objevi ta hlaska, ze to bude instalovat
samo, ze to muze byt i ta SP1 - jen si rikam, ze by to snad napsal, ta se prece nestahuje sama od sebe jako normalni update.
a to ze jsou zrovna 3 a exne mu to na ty treti ? zalezi, jak casto ma pc zapnuty a kolik se do te doby nahromadi tech updatu.
aktualizace probíhá ještě před lognutím do systému, na samotné uvítací obrazovce
tady si myslim, ze pokud se ta aktualizace nepovede, tak by se to melo nechat shodit ve chvili, kdy se objevi ta hlaska, ze to bude instalovat
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“