Toshiba Satellite L300 a Mac OS X
Toshiba Satellite L300 a Mac OS X
Chci se zeptat jestli by šlo nainstalit Mac OS X na notebook uvedený v nadpisu a jestli by to potom bylo k používání. A taky bych rád věděl kde by šlo sehnat nějaké liveCD založené na jablečném OS, tedy pokud něco takového existuje. Já jsem totiž nic na to téma nevygoogloval. A nebo bych rád věděl jestli Apple nevydává nějakou trial verzi svého OS. Taky jsem na to nikde nenarazil. Díky za info.
Python.P-> Tak tenhle nazor bych vam s prominutim vyvratil.
Pokud budete chtit zkusit OS X na PC, tak bych se priklonil k verzi JaS 10.x.x. Sam jsem jej mel na mem notebooku a fungoval skvele, ale na normalni pouzivani si myslim, ze to nebude. Konkretneji jsem mel verzi 10.5.2 kvuli driverum od me grafiky( Intel x3100). Nedavno jsem se o tuto problematiku hloubeji zajimal, ale nechal jsem toho od te doby, co jsem si malem odrovnal HDD. Jinak tu zminovanou verzi OS X najdete na kazdem rohu na torrentech.
Pokud budete chtit zkusit OS X na PC, tak bych se priklonil k verzi JaS 10.x.x. Sam jsem jej mel na mem notebooku a fungoval skvele, ale na normalni pouzivani si myslim, ze to nebude. Konkretneji jsem mel verzi 10.5.2 kvuli driverum od me grafiky( Intel x3100). Nedavno jsem se o tuto problematiku hloubeji zajimal, ale nechal jsem toho od te doby, co jsem si malem odrovnal HDD. Jinak tu zminovanou verzi OS X najdete na kazdem rohu na torrentech.
pokud je HW podobny tem macbookum, mohlo (melo) by to jit, problem by spise mohl vzniknout, kdyby tam byl HW, ktery se bezne v macbookach nevyskytuje.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zapoměl jsem napsat proč se o to zajímám. Prostě uvažuju o koupi jabkového počítače a protože jsem jejich OS neviděl už nevím kolik let, tak bych si to rád ozkoušel na vlastním notebooku. Na Youtube jsem ale viděl pár videí s Mac OSem na netbooku Acer a běhalo to na tom podle mého názoru víc než skvěle. Tak si říkám že by to teoreticky mohlo chodit i na té Toshibě.
Chtěl jsem OSX vyzkoušet taky na svém stroji- viz. podpis. Zkoušel jsem nainstalovat OSX86 10.5.5 a narazil jsem na problém, který by se tě mohl též týkat a to kombinace chipsetu intel 965 a ATA DVD mechaniky- instalace se kousne v samém začátku. Podle zahraničních fór je v tomto případě nutné použít externí mechaniku. Tu bohužel nemám a pro tento ůčel ji kupovat nebudu- takže smůla.
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB
Toshiba Satellite A200-1ZB