Wifi v Ubuntu 8.10
Wifi v Ubuntu 8.10
ahoj...nainstaloval jsem ubuntu 8.10 ale nejde mi ubec internet ani pres kabel ani pres wifi na notebooku...poradte pls:)diky
no ja jsem to zkousel podle navodu ale vubec sem nenasel ty okna kde se to ma nastavovat...na internetu to bylo popsany jinak nez to bylo v tom linuxu:-d...a wifi ubec nemoch najit a ni pres kabel se nepripojil...mam bezdrat...z routeru do wifiny a z ni mam pres wifi pripojenej notebook a pres kabel stolni pc:)
Plus ještě vyšlo Ubuntu 9.04
S Ubuntu jsem, pokud si pamatuju dobře, wifinu rozjel až poté, co jsem mu ručně nahodil madwifi, nebo co to bylo.. teď v Mintu mi to jelo automaticky.
Po připojení kabelu (třeba dočasně místo počítače) bys měl vidět napravo v horní liště nějakou aktivitu; přes tu ikonku to pak nastavíš (možná to pojede automaticky). Popřípadě přes volby > network configuration (jo, mám to dvěma jazyky )
S Ubuntu jsem, pokud si pamatuju dobře, wifinu rozjel až poté, co jsem mu ručně nahodil madwifi, nebo co to bylo.. teď v Mintu mi to jelo automaticky.
Po připojení kabelu (třeba dočasně místo počítače) bys měl vidět napravo v horní liště nějakou aktivitu; přes tu ikonku to pak nastavíš (možná to pojede automaticky). Popřípadě přes volby > network configuration (jo, mám to dvěma jazyky )
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..