![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kdo pouziva linux na svem booku
HP NX 7000
Používám Ubuntu 9.04.1 mam to jen na internet a koukání na filmy, hudbu, psaní textu, tabulek, prezentací, spokojenost, 3D efekty zapnuty (ATI 9200 64MB vlastní paměti)
Acer Aspire 3104 NWLMi a v Dual Bootu mam Win 7 a Ubuntu 9.10 Karmic Koala a od tý doby, co mám linux ( cca 3 měsíce ) tak jsem ve Win byl 2x a to dohromady jen asi na 5 minut ( zapoměl jsem pár všcí na ploše a v dokumentech a ve složkách, který jsem měl zaheslovaný.
Acer Aspire 3104NWLMi
Mobile AMD® Sempron™ 3500+ (1.8 GHz, 512 KB L2 cache ) | 2x1 GB RAM DDR2 | 120 GB HDD | ATI® Radeon® Xpress 1100 256 MB ® | 15,4" WXGA Acer CrystalBrite™ LCD
Ubuntu Linux 9.10 Karmic Koala
Mobile AMD® Sempron™ 3500+ (1.8 GHz, 512 KB L2 cache ) | 2x1 GB RAM DDR2 | 120 GB HDD | ATI® Radeon® Xpress 1100 256 MB ® | 15,4" WXGA Acer CrystalBrite™ LCD
Ubuntu Linux 9.10 Karmic Koala
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak ted se rozhoduju o plnem prechodu na ubuntu u lenova T500 ale asi to jeste ponecham s dualbootem ale za posledni tyden jsem na WIN nebyl vubec no ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- občas něco napíše
Note. a Linux
Dříve jsem byl na linuxu zlomek času (jen když jsem dělal projekty do školy a potřeboval jsem je mít vylazené pod linuxovým jádrem), ale po vydání 7 na kterou jsem přešel z XP, jsem po prvotní euforii ( prostě nová hračka ) rychle vystřízlivěl a vyměnil to pomalé a těžkopádné "monstrum" za rychlejší a dle mého subjektivního pocitu i přehlednější ( zase pravda že nemám žádný exotický HW takže instalace a provoz Linuxové distribuce promě byla a je procházka růžovým sadem, oproti kamarádovi co má to hybridní řešení od Ati a některé distribuce se odporoučejí při instalaci a žádná to neumí přepínat tak to teď už týden řeší protože mu note. hřeje jak topení).
No a výsledkem celé té řeči je, na hry Linuxvé distribuce nejsou, ale na práci je to výborný nástroj , rychlý něskutečná modularita (pár kliky prostě do systému dostanu překladače pro daný jazyk který potřebuji , C++, Assembler, Python , Perl ... nebo jakýkoliv jiný program který je během chvíle připraven k použití ) a nebudu dávat MS nekřesťanské prachy za to samé ...![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No a výsledkem celé té řeči je, na hry Linuxvé distribuce nejsou, ale na práci je to výborný nástroj , rychlý něskutečná modularita (pár kliky prostě do systému dostanu překladače pro daný jazyk který potřebuji , C++, Assembler, Python , Perl ... nebo jakýkoliv jiný program který je během chvíle připraven k použití ) a nebudu dávat MS nekřesťanské prachy za to samé ...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
HP Compaq 6510b
C2D T9300 ; 2GB DDR2 ; X3100 ; 250GB HDD ; Ubuntu 9.10
C2D T9300 ; 2GB DDR2 ; X3100 ; 250GB HDD ; Ubuntu 9.10
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Pouze LINUX
Používám výhradně linux. Na stolním PC Fedora 12 a nyní jsem koupil nový ACER FERRARI ONE 200 a tak jsem na něj nahodil Ubuntu 10.04 když právě vyšlo tak ať ho pořádně otestuji. Windows 7 jsem z něj hned zformátoval !
ACER FERRARI ONE 200, 11,6", AMD Athlon X2 L310 1,2 GHz, 500GB HDD, 4GB RAM, ATI Radeon HD 3200, Ubuntu 10.04 - 64bit
Re: Kdo pouziva linux na svem booku
Ubuntu pouzivam pracovne skoro 4 roky, hodne VPN a programovani a na X41 mam debian a na X41 tablet take Ubuntu
a nastesti v dualu nemam od microsoftu zadny os a nikdy mit nebudu!![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a nastesti v dualu nemam od microsoftu zadny os a nikdy mit nebudu!
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ThinkPad X200s (7466-3GU) + Intel® SSD 320 Series (120GB, 2.5in SATA 3Gb/s, 25nm, MLC), Ubuntu 11.04 x86_64 GNU/Linux, T420s, Dell XPS 15, Asus Zenbook OLED 5650u, ThinkPad T14s Gen 2a 5850u
MartenP píše:Tak ty lišty si můžeš udělat v kterékoliv distribuci za 5 vteřin, ale je fakt, že i uživatelé Ubuntu často přecházejí na Mint. Na těchto distribucích mi ale vadí, že uživatel nemá takovou volnost konfigurace a možnost si postavit systém od základů sám dle sebe.
Na druhou stranu, pokud se v tom nechceš moc vrtat, tak je Ubuntu a podobné deriváty ideální - nainstaluješ a nemusíš se o to starat. Zvlášť v kombinaci procesor intel, grafika nvidia je to opravdu bezproblémový a utáhne to i hry.
P.S. Tu spodní lištu zrušte a nainstalujte si avant-window-navigator...