Ubuntu a HP PAVILION DV6134

LINUX, MAC OS a další co lze nainstalovat na notebooky. Dostribuce, ovladače, jak to funguje atp.
vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 05 říj 2008 09:02

i mne to robilo, nejako som to vyriešil ale už neviem ako :roll:
skús niečo pohľadať na http://forum.ubuntu.cz/

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 05 říj 2008 18:22

vito45 píše:i mne to robilo, nejako som to vyriešil ale už neviem ako :roll:
skús niečo pohľadať na http://forum.ubuntu.cz/


Fakt si nespomenies???Lebo na tom fore uz som sa aj registroval,aj som napisal svoj problem,no zatial som nedostal neaku dobru pomoc..A skusal som aj hladat,no nic som nenasiel... :cry: :cry: :cry:

vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 05 říj 2008 19:36

zrušiť hotkeys na v tom hlavnom nástroji v control centre, reštart, spustiť amarok a tam nastaviť hotkeys a už by to malo ísť

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 06 říj 2008 08:18

vito45 píše:zrušiť hotkeys na v tom hlavnom nástroji v control centre, reštart, spustiť amarok a tam nastaviť hotkeys a už by to malo ísť


SUper,dikess,dnes to vyskusam a dam vediet.. :wink: :wink: :wink:

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 06 říj 2008 17:23

Nergal píše:
vito45 píše:zrušiť hotkeys na v tom hlavnom nástroji v control centre, reštart, spustiť amarok a tam nastaviť hotkeys a už by to malo ísť


Tak som to vyskusal presne podla tvojho navodu.Zakazal som tie klavesove skratky v systeme,spustil som Amarok,dal som konfigurovat hotkeys a nic..Proste tie klavesy akokeby nedetekovalo...

:oops: :cry: :cry:

vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 06 říj 2008 21:50

tak potom neviem a svoj dotaz smeruj na forum.ubuntu.cz

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 08 říj 2008 12:35

vito45 píše:tak potom neviem a svoj dotaz smeruj na forum.ubuntu.cz

Este ma napadlo,nemoze to byt sposobene aj tym,ze mam nainstalovany Ubuntu cez Wubi??Ale nie je to na disku s windowsom,ale na druhom disku...Disk mam rozdeleny na dva casti:SYSTEM /win xp/ a DATA / ubuntu-wubi/..

vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 09 říj 2008 17:02

nie, wubi nainštaluje normálne ubuntu, rozdiel je v tom že je nainštalované na virtuálny disk

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 10 říj 2008 08:46

vito45 píše:nie, wubi nainštaluje normálne ubuntu, rozdiel je v tom že je nainštalované na virtuálny disk


Tak som to vysledoval..Tie tlacitka mi nefunguju pod programami KDE4.Programy GNOME ich najdu v pohode...Este ma napadlo,da sa stiahnut najnovsia verzia programu VLC pre ubuntu??Teraz vysla pre windows verzia 0.94 a ta uz ma podporu hotkeys.V Ubuntu je len verzia 0.68h tusim..Ako sa to da aktualizovat?Dikes :wink:

vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 10 říj 2008 11:42

jj je to spôsobené tým že apps sú pre KDE /nielen pre 4 ale aj pre 3/
najnovšie stable vlc:
http://tombuntu.com/index.php/2008/09/1 ... in-ubuntu/

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 10 říj 2008 11:52

vito45 píše:jj je to spôsobené tým že apps sú pre KDE /nielen pre 4 ale aj pre 3/
najnovšie stable vlc:
http://tombuntu.com/index.php/2008/09/1 ... in-ubuntu/


Presne tak..Dikess za link.. :wink: :wink: :wink:

Nergal
píše často
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 11 říj 2008 16:07

Nergal píše:
vito45 píše:jj je to spôsobené tým že apps sú pre KDE /nielen pre 4 ale aj pre 3/
najnovšie stable vlc:
http://tombuntu.com/index.php/2008/09/1 ... in-ubuntu/


Tak mam nainstalovanu najnovsiu verziu 0.94. Nevies nahodou ako je to s podporou DVD menu??Myslim tym menu,ktore je na DVDcku..tu mi ho nacita,ale nemozno s nim nic robit...Da sa to neako nastavit??A este,da sa nastavit automaticke prehravanie DVDcka,ked ho nacita z DVDromky?? Dikess. :wink:

vito45
guru
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 15 říj 2008 07:27

u mňa pri 0.8.6 všetko v poho, inak nemám DVD na odskúšanie na novej 0.9


Zpět na „LINUX a další OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 1 host