potreboval bych pomoct mam tento notebook a na nem vista ultimate sp1 a problem je v tom ze kdyz notebooku odpojim od zdroje spadnemi mi frekvence procesoru na 800Mhz a taky klesne napeti z 1.1 na 0.8 i kdyz jsou ve vistach 3 schema frekvence a ani napeti se proste nechce hnout prosim poradte jak mam jet s baterii na plnej vykon coz je 2Ghz..dekuji model notebooku je:MicroStar GX610PX-057CZ
a driv to slo i na baterku 2ghz normos zalezelo na schematu
baterie(schema) a vista pls poradte!!!uz newim co s tim
-
- občas něco napíše
A na co to potrebujes? Dve jadra ti jedou na baterii na 800 MhZ a tobe to nestaci?
Jako nataktovanim ti ten notas prd vydrzi.
Jak uz jsem rikal to je HW zalezitost od ktery se nastaveni systemu moc neodviji.
Jako nataktovanim ti ten notas prd vydrzi.
Jak uz jsem rikal to je HW zalezitost od ktery se nastaveni systemu moc neodviji.
MSI GX600PX - 204CZ + Win Vista Home Premium SP1
C2D(T8300) 2.4GHz, 3GB DDR2, GF8600(512VRam), HDD 320GB, 15.4'' WXGA
C2D(T8300) 2.4GHz, 3GB DDR2, GF8600(512VRam), HDD 320GB, 15.4'' WXGA
mne kdyz to jede na tech 2 krat 800Mhz tak mam vytizeny cpu skoro porad nad 80 procent..a je to proste na mne hrozne pomale
treba kdybych mel xp tak by se to dalo unest..ale este jak jsou vista narocne tak na baterce to vubec nestiha
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ PRAVIDLA, děkuji
treba kdybych mel xp tak by se to dalo unest..ale este jak jsou vista narocne tak na baterce to vubec nestiha
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ PRAVIDLA, děkuji